Home - Nieuws - Axitour presenteert AXIWI AT-350 communicatiesysteem
10-10-2019

Axitour presenteert AXIWI AT-350 communicatiesysteem


Fabrikant Axitour presenteert de AXIWI AT-350: een full-duplex communicatiesysteem voor 2 tot 6 gebruikers. Het systeem werkt op 863 MHz en stelt gebruikers in staat om gelijktijdig met elkaar te communiceren via een open verbinding. Het is vergelijkbaar met een telefoongesprek, maar dan zonder het gebruik van een telefoon.
 
Axiwi AT-350

Het AXIWI AT-350 systeem heeft 8 kanalen, een bereik van circa 300 meter en is IP54 gecertificeerd. Dit houdt in dat het apparaat stof- en waterdicht is. Het systeem wordt veelvuldig en met succes door scheidsrechters gebruikt, maar is ook zeer geschikt voor restaurants, winkels, magazijnen en de transportwereld.
 
Een AXIWI AT-350 systeem bestaat uit een aantal zenders/ontvangers, bijhorende headsets en oplaadsystemen. Daarnaast zijn er accessoires te verkrijgen die het draagcomfort van het apparaat vergroten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie en op zoek naar het juiste systeem? Neem dan contact op met de specialisten van de Headsetwinkel via info@headsetwinkel.nl of 030-6691223.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie