Home - Nieuws - De beste headsets direct uit voorraad leverbaar!
24-07-2020

De beste headsets direct uit voorraad leverbaar!


In een periode dat thuiswerken meer plaatsvindt, is het ook van belang dat u de juiste producten in uw bezit heeft. Producten waarmee u op afstand kunt vergaderen en het contact met uw klanten kunt onderhouden. Bij Headsetwinkel.nl zijn momenteel de beste USB headsets uit voorraad leverbaar!
 
Het op afstand vergaderen en communiceren met uw businesspartner gaat vaak via een laptop of pc en met behulp van applicaties zoals Zoom en Microsoft Teams. Een kwalitatief goede headset is dan zeker geen overbodige luxe. Heldere communicatie zorgt uiteindelijk voor een constructief gesprek en het maximale resultaat. Maar welke headset past het beste bij u? En wellicht nog belangrijker; welke headsets zijn direct uit voorraad leverbaar?
  
De Sennheiser SC 660 ANC is een lichtgewicht headset met premium audiokwaliteit en Ultra Noise Cancelling microfoon. U kunt zich met deze headset van de lawaaiige omgeving afsluiten door gebruik te maken van de Active Noise Cancelling technologie. Daarnaast is het een USB headset met 2 oorschelpen en een call control unit die in het snoer is verwerkt.
Sennheiser SC 660 ANC Stereo USB headset
    
 
Sennheiser SC 660 ANC headset + Foscam W21 webcam Bent u op zoek naar een complete oplossing waarmee u niet alleen duidelijk met uw gesprekspartner kunt communiceren, maar waarmee u ook kunt videobellen? Dan is de bundel met een Foscam W21 en de Sennheiser SC 660 ANC een geschikte keuze voor u.
   
  
Wanneer u een simpele doch effectieve oplossing zoekt om duidelijk met uw gesprekspartner te kunnen communiceren, is de Sennheiser SC 135 een ideale oplossing. Het is een zeer aantrekkelijke geprijsde USB headset met 1 oorschelp en een Noise Cancelling microfoon. Deze microfoon filtert ongeveer 70% van het omgevingsgeluid voor uw gesprekspartner. Daarnaast is het product compatible met relevante applicaties zoals Zoom en Microsoft Teams en u heeft de mogelijkheid om de headset met 3,5mm Jack aan te sluiten op een mobiele telefoon.
Sennheiser SC 135 Mono USB headset
    
 
Jabra Evolve2 65 MS Stereo Bluetooth USB-A headset
Als u op zoek bent naar een draadloze oplossing om op afstand te kunnen vergaderen via de pc of laptop, dan is de Jabra Evolve2 65 MS Stereo een oplossing. Deze Bluetooth headset is niet alleen van zeer goede kwaliteit, maar heeft ook de benodigde functies om de communicatie via een applicatie zoals Microsoft Teams vlekkeloos te laten verlopen. Het is het nieuwste model van Jabra dat pas sinds kort verkrijgbaar én ruimschoots op voorraad is.
 

Advies nodig?

Bent u er nog niet uit welke headset u nodig heeft voor uw specifieke situatie? Of heeft u vragen over een bepaalde headset? Neem dan gerust contact met ons op. Onze productspecialisten helpen u graag bij uw keuze voor een passende headset. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 030 669 1223 en per e-mail via info@headsetwinkel.nl.
 
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie