Home - Nieuws - EPOS introduceert: EXPAND 80 Speakerphone
20-08-2020

EPOS introduceert: EXPAND 80 Speakerphone


Begin augustus 2020 onthulde EPOS zijn eerste productserie voor vergaderruimtes onder de eigen naam: de EPOS EXPAND 80 serie. Deze serie bestaat uit een hoogwaardige Bluetooth speakerphone in Unified Communication en Microsoft Teams variant. Beide modellen zijn uitbreidbaar met twee expansion microfoons om ook in grotere vergaderruimtes kwalitatieve audioconferenties te houden. Het op de markt brengen van de EXPAND 80 ondersteunt de missie van EPOS om eersteklas audio-ervaringen te leveren door middel van hoogwaardige technologie en modern design.
   

      

EXPAND 80 serie

De nieuwe speakerphones verbeteren de samenwerking tussen teams op kantoor en medewerkers en zakenpartners elders. U kunt met 2 tot 6 personen in een ruimte deelnemen aan een vergadering, waarbij de kwaliteit van de spraakopnames en de verstaanbaarheid van audio uit de speakers behouden blijft. Met uitbreiding in de vorm van maximaal twee expansion microfoons zijn zelfs teams tot 16 personen mogelijk. De EPOS EXPAND 80 serie is dus zowel een uitkomst voor kleine huddle rooms als voor middelgrote vergaderruimtes. Koppel een speakerphone via USB(-C) of Bluetooth aan maximaal drie devices (pc, laptop, smartphone of tablet) en start de vergadering.
 

Kwalitatieve audio en een stijlvol design

De EXPAND 80 speakerphones nemen audio op via de zes omnidirectionele microfoons en isoleren vervolgens spraak van het omgevingsgeluid. Hierdoor verstaan gesprekspartners iedereen uit het team duidelijk. Daarnaast klinken de stemmen van gesprekspartners zeer natuurgetrouw uit de speakers. Het Scandinavisch design is niet alleen stijlvol, maar is ook uitgerust met een Kensington lock slot.
EPOS EXPAND 80 UC

Ook in premium audiokwaliteit vergaderen?

Houden u en uw collega’s ook (audio)conferenties met medewerkers en zakenpartners buiten het kantoor? Dan is de EXPAND 80 speakerphone wellicht voor u de juiste vergaderoplossing! Bij twijfel of voor advies op maat kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Bel naar 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie