Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop

Jabra Evolve2 75 nu beschikbaar als pre-order!

Jabra Evolve2 75 lifestyle foto

Jabra introduceert vandaag de Jabra Evolve2 75, speciaal ontworpen voor hybride werkers die zowel thuis als op kantoor werken. De innovatieve Bluetooth headset zorgt ervoor dat deze werknemers overal geconcentreerd en productief kunnen werken, ongeacht hun locatie. De Evolve2 75 wordt eind oktober 2021 verwacht en is vanaf nu beschikbaar als pre-order bij Headsetwinkel!

De Jabra Evolve2 75 is de eerste headset van Jabra met Advanced Active Noise Cancellation (ANC), waarmee gebruikers zelf kunnen bepalen in welke mate hun omgevingsgeluid gedempt wordt. Met behulp van de HearThrough-functie kan men het omgevingsgeluid blijven horen, zonder de headset te heven afzetten. De ergonomische pasvorm en de ventilerende oorkussens met dual-foam zorgen voor optimaal draagcomfort gedurende de dag.

Naast ANC en een uitstekende geluidskwaliteit biedt de Evolve2 75 een draadloos bereik van 30 meter en een batterijduur van maar liefst 36 uur.
 

Verschillende uitvoeringen Jabra Evolve2 75

De Jabra Evolve2 75 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit dubbeloors en enkeloors varianten met een USB-A of USB-C dongle en headsets voor Unified Communication of Microsoft Teams. Alle uitvoeringen zijn via Bluetooth te koppelen met twee appraten tegelijkertijd. Tijdens gesprekken laat het 360° busylight (in-gesprek-lampje) uw collega's zien dat u even niet beschikbaar bent.

Bekijk alle Jabra Evolve2 75 modellen en pre-order nu!
 
Jabra Evolve2 75 beige