Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop

Jabra introduceert: Jabra Evolve2 30

Het assortiment van Jabra is vandaag uitgebreid met een nieuw product: de Jabra Evolve2 30. Deze USB headset is gebouwd met de moderne bureaumedewerker in gedachten. Ontworpen voor een hele dag samenwerken, concentreren en comfortabel maar productief werken. De Jabra Evolve2 30 maakt deel uit van de Evolve2 serie, de opvolger van de Evolve reeks en Jabra's best verkochte UC headset om de productiviteit op kantoor te verbeteren. De populaire serie is met de nieuwe aanwinst helemaal compleet.
 
Jabra Evolve2 30 UC Mono USB-A headset
Jabra Evolve2 30 MS Stereo USB-C headset
 

Verschillende uitvoeringen Jabra Evolve2 30

De Jabra Evolve2 30 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit dubbeloors en enkeloors varianten, modellen met een USB-A of USB-C aansluiting en headsets geoptimaliseerd voor Unified Communication of gecertificeerd voor Microsoft Teams. Alle uitvoeringen zijn comfortabel en kunt u eenvoudig aansluiten op een computer of mobiel apparaat met geschikte USB aansluiting, waarna de communicatie vlekkenloos verloopt. Tijdens gesprekken laat het 360° busylight (in-gesprek-lampje) uw collega's zien dat u even niet beschikbaar bent.
 
 
Bekijk alle Jabra Evolve2 30 headset >
 

Interesse in een Jabra Evolve2 30 USB headset?

Heeft u interesse in een Jabra Evolve2 30 USB headset of wilt u advies op maat? Neem dan contact op met onze productspecialisten via telefoonnummer 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.