Home - Nieuws - Jabra lanceert draadloze headset: Evolve 75
02-06-2017

Jabra lanceert draadloze headset: Evolve 75


Jabra lanceert een nieuwe draadloze headset: de Evolve 75. De professionele headset beschikt over superieure Active Noise Cancellation en een geïntegreerde ‘busy lights’ om de productiviteit van medewerkers te verbeteren. De mogelijke connecties met twee Bluetooth apparaten zorgen ervoor dat u kunt telefoneren en muziek luisteren met één en dezelfde headset. Bovendien geeft de Bluetooth-connectie van de Evolve 75 extra vrijheid: u kunt zich tot op wel 30 meter afstand van uw verbonden device bevinden.
Jabra Evolve 75

Diverse modellen verkrijgbaar bij Headsetwinkel.nl

De Jabra Evolve 75 is in diverse varianten verkrijgbaar bij Headsetwinkel.nl. Zo zijn er de Evolve 75 UC (geschikt voor Unified communications) en de Evolve 75 MS (geoptimaliseerd voor Skype for Business. Deze worden opgeladen via een USB-kabel. Beide modellen kunnen ook geleverd worden met een extra laadstation:
 
Jabra Evolve 75 UC Jabra Evolve 75 ML
Jabra Evolve 75 UC
Jabra Evolve 75 ML
 

Advies?

Wilt u meer informatie over de nieuwe Jabra Evolve 75 modellen of heeft u graag advies over welke headset het best bij uw situatie past? Neem dan contact op met onze productspecialisten via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.
 
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie