Home - Nieuws - KommaGo is Platinum Partner van Plantronics
31-07-2018

KommaGo is Platinum Partner van Plantronics


KommaGo is in 2018 weer Platinum Partner van Plantronics. Dit betekent dat we onze kennis up-to-date houden en u, zoals u gewend bent, van een passend headsetadvies voorzien. Zo bent u verzekerd van de juiste headset voor uw specifieke situatie.
 
KommaGo is Platinum Partner van Plantronics  

‘Echte kampioenen zijn een klasse apart en belonen we met de Plantronics Platinum Partner-status. Om voor dit kwaliteitskeurmerk in aanmerking te komen, moeten bedrijven aan onze onlangs herziende eisen voldoen. KommaGo heeft de certificering met vlag en wimpel doorstaan en we zijn trots ze te kunnen erkennen voor het uitbreiden van het klantbestand en het behouden van het hoge kwaliteits- en kennisniveau’, aldus Bjorn Spanjers, Channel Manager Benelux bij Plantronics.

Breed assortiment Plantronics headsets

Plantronics biedt een breed assortiment headsets voor uiteenlopende toepassingen. Geconcentreerd werken, muziek luisteren: het gaat uistekend met de juiste Plantronics headset. De specialisten van Headsetwinkel weten precies welke headset u nodig heeft. En weet u zelf al wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment Plantronics headsets.
 

’KommaGo weet op uitstekende wijze mee te groeien met de ontwikkeling die we bij Plantronics de laatste jaren hebben doorgemaakt. Zo hebben we ons hardwareportfolio uitgebreid met analytische oplossingen, zoals Plantronics Manager Pro, een Software-as-a-Service-oplossing en intelligent geluidsbeheer. Het KommaGo-team, dat uit uiterst enthousiaste en bekwame specialisten bestaat, toont dag in dag uit zijn meerwaarde door onze klanten op maat gemaakte dienstverlening te bieden’, aldus Bjorn Spanjers, Channel Manager Benelux bij Plantronics.

Plantronics verkrijgbaar op Headsetwinkel.nl

De professionele Plantronics producten zijn verkrijgbaar op Headsetwinkel.nl. Van draadloze Bluetooth headsets tot bekabelde varianten en van headsets voor op kantoor tot headsets voor thuiswerkers: u vindt het er allemaal. Wilt u weten welke producten voor in uw situatie het meest geschikt is of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met de specialisten van Headsetwinkel.nl via 030-669 1223, via de chat op de website of via info@headsetwinkel.nl.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie