Home - Nieuws - Microsoft Teams certificering voor Jabra Evolve en Engage
30-06-2020

Microsoft Teams certificering voor Jabra Evolve en Engage


Jabra Evolve Teams


Skype for Business zal per 31 juli 2021 compleet worden opgevolgd door Microsoft Teams. Gebruikers van Skype for Business gecertificeerde Jabra Evolve en Engage headsets, kunnen echter gebruik blijven maken van hun bestaande producten. Jabra biedt namelijk een Value Pack update aan waarmee men deze producten kan upgraden naar Microsoft Teams. De update is naar verwachting vanaf augustus 2020 beschikbaar. 

Nieuwe software op bestaande MS-modellen

Jabra zal de nieuwe software ook implementeren op de bestaande MS-modellen en dit op de verpakking aanduiden met een Microsoft Teams sticker. Bestelt u dus een Jabra Evolve of Engage MS-product, dan betekent dit dat u deze ook direct kunt gebruiken voor Microsoft Teams. De wijziging is niet van toepassing op UC-modellen. Ook zullen er geen fysieke wijzigingen zijn, zoals een dedicated Teams-button op de Jabra Evolve2 serie.

Bekijk ons Microsoft Teams assortiment

Op Headsetwinkel vindt u een uitgebreid scala aan headsets van Jabra, Sennheiser en Poly/Plantronics die geschikt zijn voor Microsoft Teams. Bekijk ons complete Microsoft Teams assortiment of neem contact met ons op voor advies.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie