Home - Nieuws - Nieuw AXIWI AT-320M communicatiesysteem vervangt AT-320LD
12-04-2017

Nieuw AXIWI AT-320M communicatiesysteem vervangt AT-320LD


Axitour heeft een nieuw AXIWI model: het AXIWI AT-320M duplex communicatiesysteem. Dit model vervangt het AXIWI AT-320LD communicatiesysteem, dat vanaf heden niet meer verkrijgbaar zal zijn.
 
Axitour AXIWI AT-320M Communicatiesysteem Axitour AXIWI AT-320M Communicatiesysteem Axitour AXIWI AT-320M Communicatiesysteem
 

Voordeel van de AXIWI AT-320M

Het uiterlijk van de AT-320M is niets veranderd ten opzichte van zijn voorganger. Hij heeft dezelfde vorm en dezelfde afmetingen als de AT-320LD. Het voordeel van het nieuwe model is dat 6 mensen gelijktijdig duplex (twee richtingen) kunnen communiceren. Met de AXIWI AT-320LD was gelijktijdige communicatie met maximaal 5 mensen mogelijk.

Oude en nieuwe model niet compatibel

Voor huidige klanten kan het nieuwe model enigszins nadelig zijn. De nieuwe AXIWI AT-320M werkt helaas namelijk niet samen met de oude AXIWI AT-320LD, wat betekent dat het niet mogelijk is de huidige sets AXIWI communicatiesystemen uit te breiden.

Diverse toepassingsmogelijkheden

De mogelijkheden van de Axitour AXIWI communicatiesystemen zijn divers. De communicatiesystemen zijn ideaal voor gebruik in verschillende sectoren en voor situaties waarbij draadloze communicatie met één of meerdere personen gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan rondleidingen, events, workshops, live mondelinge vertalingen en sportwedstrijden. Bekijk een overzicht van de mogelijkheden op de Axitour Communication Systems pagina.

AXIWI AT-320M verkrijgbaar op headsetwinkel.nl

De AXIWI AT-320M is verkrijgbaar op headsetwinkel.nl en maakt deel uit van het uitgebreide Axitour assortiment. Heeft u interesse in de AXIWI AT-320M of wilt u meer informatie over de AXIWI communicatiesystemen? Neem dan vrijblijvend contact op met een productspecialist van headsetwinkel.nl via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie