Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoHeadsetwinkelRoutershopVoipshopWifishop

Nieuw: EPOS BrainAdapt


EPOS heeft onlangs BrainAdapt geïntroduceerd, een concept dat luisteren via headsets optimaliseert voor jouw hersenen. Met BrainAdapt wordt de audio geoptimaliseerd voor betere concentratie en minder vermoeidheid bij gebruikers, voor een ‘ultieme’ gesprekservaring.
 

Hoe werkt EPOS BrainAdapt?

Volgens EPOS bestaat luisteren uit drie verschillende componenten: oriënteren, focussen en herkennen. Wanneer deze drie componenten worden ingevuld, krijg je een goed resultaat. Om juiste informatie te herkennen, filteren je hersenen alle geluiden die binnenkomen. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen storende geluiden en belangrijke informatie. BrainAdapt helpt bij het filteren van deze geluiden. 

Omgevingsgeluid is bijvoorbeeld niet relevant voor twee personen die communiceren in een lawaaierige ruimte. Om een goed gesprek te kunnen voeren, moet het gehoor al het onnodige geluid negeren. De hersenen spelen hierbij een grote rol. De EPOS BrainAdapt producten ondersteunen dit proces met DSP’s (digitale signaal processoren), akoestische correcties en richtmicrofoons.
 

Hybride werken

Hybride werken is meer dan normaal in de huidige tijd. Dit brengt ook een aantal extra uitdagingen mee, zoals het voeren van gesprekken in een rumoerige huiskamer of andere ruimtes. EPOS BrainAdapt maakt deze gesprekken eenvoudig en verstaanbaar. Dé ideale headset om de hele dag te gebruiken!

EPOS zal de BrainAdapt technologie toepassen op een hele range producten. Hier zullen headsets onder vallen, maar ook speakerphones en videobars zullen hier een deel van uitmaken. Zo worden ook jouw meetings op kantoor zo productief en effectief mogelijk ingevuld. 


 

Meer weten over BrainAdapt?

Ben jij benieuwd naar EPOS BrainAdapt of heb je een andere vraag? Neem contact op met onze specialisten via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl . Wij staan je graag te woord! Bekijk hier ook ons volledige aanbod EPOS headsets.