Home - Nieuws - Nieuw: EPOS IMPACT SDW D1 USB DECT dongle
30-10-2020

Nieuw: EPOS IMPACT SDW D1 USB DECT dongle


Vandaag kondigde EPOS de IMPACT SDW D1 USB aan. Deze DECT dongle vormt een zeer waardevolle toevoeging aan het EPOS productportfolio. Het zorgt er namelijk voor dat de IMPACT SDW 5000 serie headsets flexibeler in gebruik zijn. Er is geen basisstation meer benodigd; een werkplek voorzien van een pc of laptop met USB-poort is voldoende.
 
EPOS Sennheiser IMPACT SDW D1 USB DECT dongle voor SDW 5000 headsets
 

Snelle, draadloze DECT verbinding tot 40 meter

Met de EPOS IMPACT SDW D1 USB creëert u een snelle en veilige DECT verbinding tussen een pc en uw headset uit de IMPACT SDW 5000 serie. De DECT dongle is Plug & Play en biedt tot 40 meter draadloos bereik. Hiermee behoudt u uw bewegingsvrijheid op kantoor en blijft uw werkplek bij afwezigheid van een basisstation opgeruimd. De rubberen behuizing van de USB dongle zorgt voor extra grip en maakt (los)koppelen gemakkelijk. Door zijn compacte formaat is de DECT USB dongle handzaam, waardoor u hem moeiteloos meeneemt naar iedere gewenste werkplek.
 

Complete headsetbundels

Om de IMPACT SDW 5000-serie compleet te maken, is de IMPACT SDW D1 DECT dongle ook verkrijgbaar in combinatie met een professionele headset. U heeft hierbij de keuze uit drie verschillende draagstijlen. Kies bijvoorbeeld voor de 3-in-1 headset om van stijl te wisselen of ga voor een enkeloors of dubbeloors model. Alle drie de headsets leveren uitstekende audiokwaliteit en worden geleverd inclusief oplaadkabel en zacht opbergetui.
 
EPOS Sennheiser IMPACT SDW 5011 Draadloze 3-in-1 headset met DECT dongle
EPOS Sennheiser IMPACT SDW 5031 Draadloze mono headset met DECT dongle
EPOS Sennheiser IMPACT SDW 5061 Draadloze duo headset met DECT dongle
EPOS Sennheiser IMPACT
SDW 5011

Draadloze 3-in-1 headset
EPOS Sennheiser IMPACT
SDW 5031

Draadloze mono headset
EPOS Sennheiser IMPACT
SDW 5061

Draadloze duo headset
Meer informatie Meer informatie Meer informatie
 

Interesse in de nieuwe EPOS IMPACT SDW D1 USB?

Heeft u interesse in de nieuwste EPOS dongle? Naar verwachting is deze vanaf volgende week leverbaar, dus u kunt alvast een bestelling plaatsen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze productspecialisten via telefoonnummer 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.
 
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie