Home - Nieuws - Nieuw in ons assortiment: Bose Headphones 700 UC
10-12-2020

Nieuw in ons assortiment: Bose Headphones 700 UC


Sinds kort kunt u ook bij Headsetwinkel terecht voor de Bose Headphones 700 UC. Ons assortiment is uitgebreid met deze professionele noise cancelling headset, die elke werkplek geschikt maakt voor het houden van audioconferenties. U verbindt de headset draadloos via Bluetooth met een mobiel apparaat of met de Bluetooth dongle. De headset is gecertificeerd voor gebruik met Microsoft Teams, maar u kunt uiteraard ook vergaderen via communicatieplatformen als Zoom en Google Meet.
 
   

Professionele Bluetooth headset met USB dongle

De Bose Headphones 700 UC is verkrijgbaar in een wit en een zwart model. Bij beide varianten ontvangt u een USB Link Bluetooth dongle, zodat u uw headset draadloos met uw pc of laptop verbindt. In dit geval geldt ook de Microsoft Teams certificering en werkt de headset dus naadloos samen met deze vergaderapplicatie. Bovendien heeft u tot 30 meter draadloos bereik, wat 10 meter is als u de headset met een mobiel device koppelt. Via touch control op het oor bedient u gesprekken en muziek en u bepaalt zelf de hoeveel omgevingsgeluid die u hoort, door uw keuze uit de 11 noise cancelling niveaus. De headset is dus naar wens in te stellen.
 
 
Bose Headphones 700 UC, Zwart
Bose Headphones 700 UC, Wit

Verkrijgbaar bij Headsetwinkel en KommaGo

Wilt u ook heldere audiovergaderingen houden, op elke plek waar u aan de slag gaat? Met deze draadloze Bluetooth headset is dat mogelijk. De Bose Headphones 700 UC is verkrijgbaar op Headsetwinkel.nl (onderdeel van KommaGo). Neem voor vragen of meer informatie contact op met onze productspecialisten via telefoonnummer +3130 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie