Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop

Nieuw: Jabra Engage 55 headset met DECT dongle

Jabra Engage 55 headsets met DECT dongle

Een DECT headset zonder basisstation? Dat kan! Jabra heeft deze vanaf nu in het assortiment in de vorm van de Jabra Engage 55. Deze draadloze Jabra headset wordt geleverd met een flexibele Link 400 USB DECT dongle. Zo kunt u ook als hybride werknemer gebruikmaken van een beveiligde DECT verbinding tijdens gesprekken én neemt u de headset gemakkelijk mee naar elke werkplek.
 

DECT headset met dongle

Voor iedereen die zowel thuis als op kantoor werkt en enige bewegingsvrijheid prettig vindt, is de Jabra Engage 55 headset perfect. De DECT dongle is makkelijker mee te nemen dan een geheel basisstation en gaat door zijn flexibiliteit lang mee. Bovendien biedt de DECT adapter een draadloos bereik tot 150 meter en is de DECT verbinding beveiligd door middel van AES-256 encryptie. Gesprekken blijven hierdoor privé. Dankzij het lichte gewicht en de uitgebreide mogelijkheden is de Jabra Engage 55 headset ideaal voor iedereen die de werkdag telefonerend en (virtueel) overleggend doorbrengt.
 

Diverse modellen leverbaar

De Jabra Engage is verkrijgbaar als enkeloors of dubbeloors variant of als een convertible model met een oorhaak. Ook heeft u de keuze uit UC geoptimaliseerde en Microsoft Teams gecertificeerde varianten en headsets met een USB-A of USB-C DECT dongle. Voor ieder wat wils dus!


 

Meer informatie over de Jabra Engage 55?

Wilt u meer weten over de Jabra Engage 55 headsets of ontvangt u graag advies op maat? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Zij bieden u graag een passend advies voor uw gebruikssituatie. Stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 030 669 1223.