Home - Nieuws - Nieuw: Jabra Engage! Krachtige, draadloze headsets.
03-04-2018

Nieuw: Jabra Engage! Krachtige, draadloze headsets.


Jabra komt met een nieuwe serie krachtige, draadloze DECT headsets: Jabra Engage. De Engage 65 en Engage 75 bieden met het grote draadloze bereik van 150 meter (convertible 100m) een enorme bewegingsvrijheid. En de headsets zijn niet alleen krachtig, maar zorgen met 256-bit AES encryptie en 128-bit authenticatie ook voor beveiligde gesprekken. Perfect voor gebruik in zakelijke omgevingen waarin security strikt noodzakelijk is.

Diverse modellen en draagstijlen

Zowel de Engage 65 als 75 zijn in drie varianten beschikbaar. De mono headsets bieden helder geluid op één oor en draagt u met een hoofdband of met een nekband (optioneel bij 65). De stereo headsets plaatst u op het hoofd met de hoofdband. Wisselt u liever van draagstijl, dan kunt u kiezen voor de convertible headsets. Deze bieden helder geluid ín het oor met de oordopjes en worden standaard geleverd met een oorhaak. Liever een hoofd- of nekband (optioneel bij 65)? Met de convertible headset switcht u snel naar de draagstijl van uw keuze, zodat u de gehele dag comfortabel telefoneert.
 

Mono

Stereo

Convertible

Jabra Engage Mono Headset
Jabra Engage Stereo Headset
Jabra Engage Convertible Headset
Jabra Engage Mono Headset
Jabra Engage Stereo Headset
 
Jabra Engage Convertible Headset
 

Lange gesprekstijd, bereikbaar via 5 verbonden apparaten

Of u nu bereikbaar bent via een softphone op de pc, een analoge of digitale bureautelefoon, een smartphone of tablet: uw gesprekken voert u allen via de Jabra Engage headset. De apparaten zijn via USB, Bluetooth of analoog aan te sluiten op het basisstation van de headset, waarna u moeiteloos gesprekken voert. Deze gesprekken mogen tot wel 13 uur duren (circa 9 bij convertible), want de oplaadbare accu’s in de headsets hoeven na deze lange gesprekstijd pas weer opgeladen te worden.

Meer informatie over Jabra Engage of andere headsets?

Wilt u meer informatie over de Jabra Engage serie of wilt u advies over headsets in het algemeen? Neem dan contact op met de productspecialisten van Headsetwinkel.nl via de chat op de website, e-mail of telefonisch via het nummer 030 669 1223. We helpen u graag met het vinden van een passende headset!
 

Jabra Silver Partner


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie