Home - Nieuws - Nieuw: JPL headsets verkrijgbaar bij KommaGo
18-09-2019

Nieuw: JPL headsets verkrijgbaar bij KommaGo


Sinds kort kunt u bij KommaGo terecht voor de zakelijke JPL headsets. Ons assortiment JPL headsets bestaat uit diverse modellen met een goede geluidskwaliteit en een prima prijs/kwaliteit verhouding. In combinatie met de noise cancelling microfoons maakt dit de headsets perfect voor gebruik op kantoor. Bovendien zijn de headsets lichtgewicht en comfortabel genoeg om de hele dag te dragen. Een uitstekende keus dus voor iedereen die dagelijks veel telefoongesprekken voert!

JPL assortiment headsets

Naast de JPL 611-PM en Elements TT3 EVO headsets (voor bureautelefoons) en de JPL 400 en Blue Commander USB headsets (voor bureautelefoons en pc’s), levert KommaGo de handige en duurzame JPL Element X500 headset. Deze modulaire headset kunt u optioneel uitbreiden en bij een onverhoopt defect hoeft u slechts één onderdeel te vervangen in plaats van de hele headset.

Duurzame, modulaire JPL Element X500

De JPL Element X500 bestaat in de basis uit een draadloze mono DECT headset, basisstation en aansluitkabel met RJ-9 aansluiting. Dit basispakket is geschikt voor telefonie via bureautelefoons en kunt u geheel naar wens uitbreiden. Tover de headset bijvoorbeeld om tot een USB headset waarmee u ook gesprekken via een pc kunt aannemen of kies ervoor om er een dubbeloors variant van te maken.
 
JPL Element X500

Meer weten?

Wilt u meer weten over JPL headsets of bent u benieuwd naar het model dat voor u het meest geschikt is? Neem dan telefonisch contact op met onze productspecialisten via 030 669 1223, stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl of stel uw vraag in de chat op de website.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie