Home - Nieuws - Nieuw: Logitech MS Zone Wireless Bluetooth headset
24-08-2020

Nieuw: Logitech MS Zone Wireless Bluetooth headset


Naast de Logitech Zone Wireless en Logitech Zone Wireless Plus (met dongle) is nu ook de Microsoft Teams variant van de draadloze Bluetooth headset verkrijgbaar bij Headsetwinkel! De Logitech MS Zone Wireless is gecertificeerd voor het bekende communicatieplatform, wat betekent dat het naadloos met elkaar werkt. De bekabelde Zone Wired voor Microsoft Teams was eerder al beschikbaar.
  

Logitech MS Zone Wireless in het kort:

Draadloze dubbeloors Bluetooth headset
Inclusief Bluetooth dongle voor uw pc
Gecertificeerd voor Microsoft Teams
Ook geschikt voor Skype for Business
Voor computer, laptop, tablet en smartphone
Active noise cancellation en kwalitatieve audio
Met flip-to-mute noise cancelling microfoon
Comfortabel, lichtgewicht en functioneel design
Logitech MS Zonde Wireless

Optimale concentratie in rumoerige omgevingen

Met active noise cancelling technologie, 30 meter Bluetoothbereik en een Microsoft Teams certificering is de Logitech MS Zone Wireless de perfecte headset voor optimale concentratie in rumoerige, zakelijke omgevingen. Verbind de dubbeloors headset met uw pc, laptop, tablet of smartphone en start eenvoudig een conversatie via Teams of Skype for Business.
    

Compleet met accessoires

De draadloze Bluetooth headset wordt compleet geleverd met accessoires. U krijgt naast de headset een USB-A ontvanger (USB-dongle), USB-C adapter en een oplaadkabel (130cm; USB-A naar USB-C). U kunt na ontvangst dus direct aan de slag. Is uw werkdag om, dan kunt u de headset opbergen en meenemen in het meegeleverde reistasje.
  

Interesse in een draadloze Bluetooth headset?

Heeft u interesse in een Logitech MS Zone Wireless of heeft u liever een Zone Wired headset? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze en bieden desgewenst advies op maat. Neem hiervoor contact op via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.
 
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie