Home - Nieuws - Nieuw: Logitech Zone Wired
15-05-2020

Nieuw: Logitech Zone Wired


De nieuwe Logitech Zone Wired headsets zijn vanaf nu bij ons verkrijgbaar. Deze comfortabele USB-headsets leveren niet alleen eersteklas audio, maar zijn ook voorzien van talloze features die van pas komen in een drukke werkomgeving. Zo kunt u met deze headsets optimaal en geconcentreerd werken; of dit nu thuis of op kantoor is. Er zijn 2 modellen beschikbaar: een Unified Communications (UC) en een Microsoft Teams (MS) variant.

 


Perfecte communicatie

Met de Logitech Zone Wired communiceert u in heldere audiokwaliteit met uw collega’s en klanten. De premium audiodrivers zorgen voor een perfecte geluidsweergave, terwijl de 2 ruisonderdrukkende microfoons achtergrondgeluiden minimaliseren. Met de handige control unit in het snoer beheert u de gesprekken efficiënt: hiermee kunt u o.a. eenvoudig het volume aanpassen of oproepen beantwoorden, beëindigen en afwijzen. De Microsoft Teams variant heeft daarnaast een speciale Teams knop voor snelle synchronisatie.
 
Logitech Zone Wired UC
Logitech Zone Wired Teams
Logitech Zone Wired UC
Gechikt voor o.a. Zoom en Jabber
Bedieningsunit aan het snoer
USB-A en USB-C aansluiting
Logitech Zone Wired MS
Gecertificeerd voor Microsoft Teams
Bedieningsunit met Teams-knop
USB-A en USB-C aansluiting


Hoog draag- en gebruikscomfort

Sluit de Logitech Zone Wired via USB-A of USB-C aan op uw pc of laptop en u kunt meteen aan de slag via platformen als Microsoft Teams (MS variant), Zoom, Cisco Jabber en BlueJeans. De headset is ontworpen om de hele dag door te gebruiken. Voor langdurig draagcomfort is hij dan ook voorzien van een siliconen hoofdkussen (in de hoofdband) en oorkussens van traagschuim. De gevlochten kabel voegt extra stevigheid toe en raakt bovendien niet in de knoop.
Logitech Zone Wired


Wilt u meer informatie?

De Logitech Zone Wired headsets zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor meer informatie over deze serie of advies over headsets in het algemeen, kunt u contact opnemen met onze productexperts. Stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl, bel naar 030 669 1223 of spreek ons aan op de chat. Wij helpen u graag bij uw keuze voor de juiste oplossing.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie