Home - Nieuws - Plantronics C5220 direct uit voorraad leverbaar
04-08-2020

Plantronics C5220 direct uit voorraad leverbaar


Bent u op zoek naar een kwalitatief goede USB headset die u kunt gebruiken in combinatie met Microsoft Teams? Werkt u momenteel thuis en vergadert u op afstand? Of staat u in contact met uw relaties via de mobiele telefoon? Dan heeft Headsetwinkel een goede oplossing; de Plantronics Blackwire C5220 die direct uit voorraad leverbaar is.
 
Plantronics Blackwire C5220
 

Stereo USB headset

De Plantronics Blackwire C5220 is een stereo USB headset met 2 oorschelpen, een goede audiokwaliteit en een noise cancelling microfoon die geschikt is zowel laptop en pc als smartphone en tablet. In het snoer is een call control unit verwerkt waarmee u gesprekken kunt aannemen en het volume van de luidsprekers kunt regelen. Daarnaast is de headset ook te gebruiken met een 3,5mm jack aansluiting.

SoundGuard technologie

SoundGuard is de technologie die de Plantronics C5220 een unieke headset maakt. De headset beschermt de gebruiker tegen hoge tonen en eventuele kans op gehoorbeschadiging. Dat betekent dat audio boven de 118dB standaard wordt onderdrukt. Daarnaast zorgt de Noise Cancelling technologie in de microfoon voor ruisonderdrukking wat de kwaliteit van het gesprek met uw businesspartner bevordert.

Optimaal gebruikscomfort

De pasvorm en de kunstlederen oorkussens zorgen voor een optimaal draagcomfort. De hoofdband is uiteraard verstelbaar, evenals de microfoon die u zowel links als rechts kunt dragen. Bovendien werkt de headset samen met relevante softphone clients zoals Microsoft Teams, Skype for Business, Xelion, 3CX en Zoom.

Bestel nu

De Plantronics Blackwire C5220 is direct uit voorraad leverbaar en via deze pagina te bestellen. Heeft u nog vragen over dit product of heeft u advies nodig over de juiste headset voor uw situatie? Neem dan contact met ons op via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl. Ook zijn wij bereikbaar via de chat op onze website.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie