Home - Nieuws - Poly introduceert Blackwire 8225 headsets
09-06-2020

Poly introduceert Blackwire 8225 headsets


Headsetfabrikant Poly introduceert de Blackwire 8225 headsets. Deze nieuwste aanvulling van de Blackwire-serie is nu te bestellen bij Headsetwinkel.nl. Met de toevoeging van een compleet nieuw product speelt Poly slim in op de wens van de gebruiker. Op dit moment zijn geconcentreerd werken en een premium audiokwaliteit namelijk de belangrijkste beweegredenen om een headset aan te schaffen.
 

Sluit omgevingsgeluid buiten

Door de nieuwe hybride Active Noise Cancelling technologie kunt u met de Poly Blackwire 8225 geconcentreerd werken en uzelf volledig afsluiten van de omgeving. Elimineer bijvoorbeeld het geluid van pratende collega’s op kantoor of van de kinderen die tijdens het thuiswerken aanwezig zijn. Het ANC systeem is intelligent en optimaliseert het geluidsniveau, waardoor het concentratievermogen wordt gestimuleerd. Uiteraard bevat de microfoon ook Noise Cancelling technologie, die omgevingsgeluiden filtert voor uw gesprekspartners. Zo hoort u niet alleen de ander goed, maar bent u ook uitstekend verstaanbaar.
 

Comfortabele USB headset voor UC of Microsoft Teams

Zachte kunstlederen oorkussens en een gevoerde hoofdband zorgen voor optimaal draagcomfort. Ondertussen stelt de duidelijk zichtbare indicator op de headset uw collega’s of gezinsleden op de hoogte van het feit dat u in gesprek bent. Een optimale toevoeging om niet tijdens het werk te worden gestoord. De Poly Blackwire 8335 headset is verkrijgbaar met zowel een USB-A als een USB-C aansluiting en voor de Microsoft Teams gebruikers zijn er ook Microsoft Teams gecertificeerde modellen te verkrijgen, de Blackwire 8225-M.
 
Poly Blackwire 8225 USB-A headset
Poly Blackwire 8225 USB-C headset

Poly Blackwire 8225 USB-A
Unified Communications headset >>

 

In-line call control met dedicated Teams knop

Met de dedicated Microsoft Teams button op de call control unit van de gecertificeerde headset, wordt het gebruik van de applicatie nog eenvoudiger. De knop correspondeert met functies binnen het Microsoft Teams platform. Zo kunt u eenvoudig gemiste oproepen raadplegen, uw lijst met contactpersonen oproepen of direct deelnemen aan een geplande vergadering.
 
Poly Blackwire 8225 USB-A Teams headset
Poly Blackwire 8225 USB-C Teams headset

Poly Blackwire 8225-M USB-A
Microsoft Teams headset >>

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Poly Blackwire 8225 headsets of wilt u een proefplaatsing aanvragen? Bekijk dan alle Poly Blackwire 8225 of neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van Headsetwinkel.nl via telefoonnummer 030-6691223 of per e-mail via info@headsetwinkel.nl.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie