Home - Nieuws - Poly lanceert Savi 7200 Office DECT headsets voor bureautelefoon
18-12-2019

Poly lanceert Savi 7200 Office DECT headsets voor bureautelefoon


Poly heeft de Savi 7200 Office Series gelanceerd. Een nieuwe draadloze DECT headset die geschikt is voor de bureautelefoon en compatible is met meer dan 800 analoge en IP-telefoons. Verkrijgbaar in zowel enkeloors als dubbeloors variant, met een maximaal bereik tot 120 meter* en een uitstekende geluidskwaliteit. Ideaal voor open kantoortuinen, helpdesk medewerkers en contactcenters.
 
Plantronics Savi 7200 series


De Savi 7200 Office Series volgt de Plantronics Savi 700 Series op. Sinds de fusie tussen Plantronics en Polycom lanceert het merk onder de nieuwe naam Poly kwalitatief hoogstaande producten die de gebruiker moet helpen bij zijn of haar dagelijkse werkzaamheden. De Savi 7210 (mono) en Savi 7220 (duo) zijn niet alleen qua uiterlijk gemoderniseerd, ook de techniek is verbeterd!
 
Met een draadloos bereik tot 120 meter*, noise cancelling microfoon, comfortabele kunstlederen oorkussens en een spreektijd van 12 uur, zijn de Savi 7200 headsets ideaal voor langdurig telefoneren. De headset komt prima tot zijn recht in kleinere kantooromgevingen, maar ook in drukke of lawaaiige omgevingen voldoet het product ruimschoots aan de verwachtingen.
 
Met comfortabele kunstlederen oorkussens kunt u zich als gebruiker volledig afsluiten van de gesprekken die uw collega’s voeren, terwijl de microfoon met noise cancelling technologie het omgevingsgeluid filtert voor uw gesprekspartners. Door het grote bereik kunt u zich vrij bewegen of zelfs een kop koffie halen tijdens een gesprek. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over tussentijds opladen, want de accu biedt een spreektijd van maar liefst 12 uur. Ruim voldoende om de gemiddelde werkdag te voltooien.
 
De Savi 7200 Office Series is verkrijgbaar in een mono (Savi 7210) en duo (Savi 7220) variant en vanaf nu te bestellen. De headset wordt geleverd met een basisstation en de benodigde bekabeling. Wenst u inkomende gesprekken via de knop van de headset te kunnen aannemen? Neem dan contact met ons op zodat wij u de juiste EHS-kabel of hoornlifter kunnen adviseren. Voor meer informatie over de Savi 7200 Office Series zijn wij ook te bereiken via info@headsetwinkel.nl of 030-6691223.
 
* Het bereik is afhankelijk van de situatie bij u thuis of op kantoor.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie