Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop

Poly sponsort Red Bull Racing

Red-Bull-Racing-werkt-samen-met-Poly-apparatuur
Communicatie en samenwerking zijn essentieel voor elk succesvol team. Poly sluit zich daarom als innovatiepartner aan bij het winnende team van Oracle Red Bull Racing. Al meer dan 60 jaar brengt Poly mensen samen in belangrijke situaties. Nu zal Poly de Red Bull Racing organisatie voorzien van professionele audio- en videohardware voorzien om de zakelijke communicatie te stimuleren.

Als officiĆ«le hardwarepartner voor headsets en videoconferentie apparatuur, ondersteunt Poly’s professionele uitrusting het team door duidelijke en constante communicatie te bieden. Seizoen 2022 zal Red Bull Racing vertrouwen op de premium audio- en videotechnologie van Poly. Hierbij wordt gebruikgemaakt van Poly Studio X30 en Poly Studio X50 videobars, Poly Voyager 4320 headsets en Poly CCX 500 telefoons. Er zijn plannen om dit tijdens de samenwerking uit te breiden.

"A World Championship winning Formula One Team is made up of hundreds of people working in unison, though they are often separated by thousands of miles," zegt Red Bull Racing Team Principal en CEO, Christian Horner. Doordat men overal ter wereld werkt, is het van belang om het team op afstand samen te brengen. “[…] Poly's category defining suite of audio, voice and video solutions will help us to find the competitive edge we need to win." Als onderdeel van de samenwerking, zal het Poly logo te zien zijn op de iconische Formule 1 headsets van het Red Bull Racing team. (Bron: Poly)

Ook razendsnel en professioneel communiceren?
Wilt u ook een winnend team vormen met snelle en professionele communicatie? Poly biedt een breed assortiment aan audio- en videoapparatuur, dat communiceren op afstand perfect ondersteunt. Zo zijn er videobars, speakerphones, camera’s, headsets en mediatelefoons beschikbaar voor uitstekende communicatie via bekende platforms als Microsoft Teams. Alles dus voor een fantastische samenwerking. Wilt u meer weten? Bekijk dan het complete Poly assortiment of neem vrijblijvend contact op met onze productspecialisten.

Poly-sponsort-Red-Bull-Racing