Home - Nieuws - Samenwerking Jabra en Xelion: headsets gecertificeerd voor UC-platform
15-02-2018

Samenwerking Jabra en Xelion: headsets gecertificeerd voor UC-platform


December 2017 werd bekend dat Jabra en Xelion een intensieve samenwerking startten. De leverancier van audioapparatuur en de aanbieder van een UC-platform willen de samenwerking eerst succesvol maken voor de Nederlandse markt, om vervolgens de stap naar het buitenland te maken.
 
Arthur van den Ende vanuit Xelion: “De softphone van Xelion is al jaren toonaangevend en een belangrijke reden van onze snelle groei. Omdat gebruikers graag met de softphone werken is het een kleine stap om de bureautelefoon te vervangen voor een headset. Met de ondersteuning van Jabra vullen we een wens in van gebruikers die thuis, onderweg en op kantoor makkelijk zakelijk en privé willen bellen.”
 

Jabra headsets gecertificeerd voor Xelion softphone

De Jabra headsets voor de zakelijke markt zijn inmiddels gecertificeerd voor de softphone van Xelion. De apparatuur en software worden geïntegreerd zodat eindgebruikers moeiteloos van de totaaloplossingen gebruik kunnen maken. Mogelijk maakt de softphone van Xelion in de toekomst plaats voor een app, want daar is momenteel al vraag naar vanuit mobiele gebruikers. Ook kunnen de bedrijven hiermee de wensen van resellers tegemoetkomen.
 
Jasper van den Heuvel (Channel Director South EMEA) vanuit Jabra: “Na een intensieve periode van ontwikkelingen zijn onze headsets compatibel met het softphone platform van Xelion. We zijn trots en zeer content met het feit dat Xelion onze headsets heeft gecertificeerd voor hun platform. We kijken ernaar uit samen de markt significant te laten groeien”.
 

Professioneel communiceren via Jabra headsets?

Wilt u professioneel communiceren via Jabra headsets? Op Headsetwinkel.nl vindt u een breed assortiment Jabra headsets, waaronder de Jabra Evolve 75 UC. Deze stereo Bluetooth headset is dé oplossing waarmee u zich kunt concentreren in een drukke, rumoerige omgeving. Neem voor advies over headsets en hun compatibiliteit met UC-platforms contact op met onze productspecialisten via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie