Home - Nieuws - Sennheiser lanceert geavanceerde kantoorheadset MB660
03-10-2016

Sennheiser lanceert geavanceerde kantoorheadset MB660


Sennheiser heeft een nieuwe headset uitgebracht, de Sennheiser MB660 Wireless. Deze zakelijke headset is ideaal voor bedrijven met veel mobiele medewerkers en luidruchtige kantooromgevingen. Nieuwe features zoals Adaptive Active Noise Cancellation, Advanced Own Voice Detector en de tiptoets-bediening op het oorstuk maken de headset bijzonder. De MB660 Wireless is tevens gecertificeerd voor Skype voor Business en andere UC-applicaties.
 


Er is ruim twee jaar gewerkt aan de ontwikkeling van de Sennheiser MB660 en het resultaat mag er wezen. De innovatieve functies maken deze headset een aantrekkelijke keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een headset die net iets geavanceerder is dan de oudere modellen. De Sennheiser MB660 is via Bluetooth, USB en NFC te verbinden met smartphones, tablets en andere apparatuur.

Adaptive Active Noise Cancellation

Het toestel beschikt over Adaptive Active Noise Cancellation, waarbij de demping van omgevingsgeluiden wordt aangepast aan de hoeveelheid rumoer die aanwezig is. Zo laat de MB660 in rustige omgevingen meer geluid door, maar zal de noise cancellation automatisch versterken naarmate het omgevingsgeluid toeneemt.

Advanced Own Voice Detector

Een andere nieuwe functie op de Sennheiser MB660 is de Advanced Own Voice Detector. De drie richtmicrofoons in de headset filteren alle omgevingsgeluiden weg en pikken alleen de stem van de spreker op. De microfoons zoomen als het ware in op de stem van de gebruiker zodat de luisteraar geen last heeft van achtergrondgeluiden.

Tiptoetsbediening

Met de tiptoetsbediening op het oorstuk kan de gebruiker de Sennheiser MB660 eenvoudig bedienen. Zo kan het volume geregeld worden en kan men tijdens het luisteren naar muziek eenvoudig nummers pauzeren of overslaan.

Meer informatie

De Sennheiser MB660 is nu te koop bij Headsetwinkel en is beschikbaar in twee versies: het Skype voor Business model en het standaard model voor integratie met andere UC-platformen van bijvoobeeld Avaya, Cisco, Polycom, Unify en grandstream. Neem voor meer informatie contact op met onze productspecialist op 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.
 
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie