Home - Nieuws - USB headset Jabra Evolve 2 40 uit voorraad leverbaar!
31-07-2020

USB headset Jabra Evolve 2 40 uit voorraad leverbaar!


Bellen via een softphone applicatie zoals Zoom, Microsoft Teams en Google Meet was nog niet eerder zo relevant als tegenwoordig. In een periode waarin de meeste mensen thuiswerken en op afstand met elkaar communiceren, vormt de Jabra Evolve2 40 UC Stereo een uitkomst. Met deze USB headset kunt u eenvoudig online telefoneren en vergaderen.
 
 

Nu uit voorraad leverbaar

De Jabra Evolve2 40 UC Stereo is direct uit voorraad leverbaar! De headset bevat 2 grote oorschelpen die de oren goed afsluiten en u helpen om geconcentreerd te werken. De audiokwaliteit is bovendien uitstekend voor zowel het voeren van telefoongesprekken als voor het luisteren naar muziek. Met het noise cancelling filtersysteem in de microfoon worden hinderlijke achtergrondgeluiden voor uw gesprekspartners gefilterd.
 
Jabra Evolve2 40 UC Stereo USB headset
Headset Startklaar Service

Headset Startklaar Service
 
 

Direct bellen na ontvangst?

De headset is geschikt voor alle relevante belprogramma’s zoals Microsoft Teams, 3CX en Zoom, maar communiceert ook met applicaties zoals YouTube, Spotify en Deezer. Wilt u direct aan de slag wanneer de headset bezorgd wordt? Kies dan voor de Headset Startklaar Service en wij installeren voorafgaand aan de levering de laatste firmware update voor u.
  
 

Advies nodig?

Bent u er nog niet uit of bovengenoemde USB headset de headset uit het complete Jabra Evolve2 40 assortiment is welke u nodig heeft voor uw specifieke situatie? Of heeft u vragen over een andere headset? Neem dan gerust contact met ons op. Onze productspecialisten helpen u graag bij uw keuze voor een passende headset. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via 030 669 1223 en per e-mail via info@headsetwinkel.nl.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie