Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop

Uw oude headset is geld waard

EPOS Sennheiser headset inruilactie bij Headsetwinkel en KommaGo
 
Heeft u een bekabelde EPOS Sennheiser headset aangeschaft, maar wilt u toch eigenlijk liever een draadloos exemplaar? Of is er een half jaar na uw aankoop een nieuw model van uw headset op de markt? Gooi uw oude headset dan niet weg en laat deze niet verstoffen. Headsetwinkel.nl biedt u namelijk een unieke kans om uw headset in te ruilen. Uw oude headset is dus geld waard! De inruilwaarde kan oplopen tot maar liefst 25% van de originele aanschafprijs.
 

Hoe werkt het?

De inruilactie werkt heel eenvoudig:
  • U bekijkt eerst of uw oude EPOS Sennheiser headset deelneemt aan het inruilprogramma en voor welk model u deze kunt inruilen.
  • Daarna bepaalt u of uw oude headset aan de voorwaarden voldoet en dus geschikt is voor hergebruik.
  • Vervolgens vult u het aanvraagformulier in en ontvangt u een inruilvoorstel met korting.
  • Na akkoord en betaling stuurt u de oude headset naar ons en ontvangt u een nieuwe headset.
Naar de inruilactie >
 

Meer weten?

Meer informatie over de inruilactie vindt u op onze inruilpagina. Weet u echter niet zeker voor welke headset u uw oude exemplaar wilt inruilen en heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze productspecialisten via telefoonnummer 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.