Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

HPE Networking Instant On: Enterprise WiFi voor het MKB

HPE Networking Instant On: Enterprise WiFi voor het MKB

HPE Networking Instant On enterprise WiFi voor het MKB kennisblog

Voor WiFi met hoge snelheid, perfecte dekking én een beveiligde verbinding zit je goed met HPE Networking Instant On. De HPE Instant On access points en switches vormen samen een complete netwerkoplossing. Dat is handig, want je kunt tegenwoordig niet meer zonder zo'n uitstekend WiFi-netwerk in elke kleinzakelijke omgeving; of het nu gaat om een winkel, hotel, restaurant of kantoor. Klanten en bezoekers verwachten dat ze gebruik kunnen maken van WiFi én eigen apparatuur kan hiervan afhankelijk zijn.

De voordelen van HPE Instant On

Uniek aan HPE Networking Instant On is dat je zonder licenties de volledige beschikking hebt over alle functionaliteiten. Het gebruiksgemak, gecombineerd met de beste WiFi-prestaties, maakt HPE Instant On uitermate geschikt voor iedere MKB-omgeving zonder (uitgebreide) IT-afdeling.

  • Schaalbare WiFi-oplossing voor het MKB
  • Geschikt voor mensen zonder IT-kennis
  • In slechts 3 stappen geïnstalleerd
  • Gratis te beheren via de cloud (app en online portal)
  • Creëer een veilige WiFi-hotspot met gastennetwerk
  • Geen licenties benodigd
  • 24/7 support door HPE

Zeer eenvoudige installatie

​Met HPE Instant On is het opzetten en beheren van een WiFi-netwerk eenvoudiger dan ooit! De productserie is zo ontworpen dat je dit netwerk zelf kunt installeren en gebruiken. In slechts 3 stappen is het draadloze netwerk al geïnstalleerd, waarna je het gratis via de cloud beheert vanaf iedere gewenste locatie. Automatische firmware en security updates houden jouw netwerk altijd veilig en up-to-date, zodat je er nauwelijks omkijken naar hebt. Ook het netwerk uitbreiden gaat zeer gemakkelijk doordat nieuwe access points automatisch worden herkend en toegevoegd door het systeem.

Het installatieproces bestaat uit de volgende 3 stappen:

  • ⁠Stap 1: Zet het nieuwe Instant On access point aan
  • Stap 2: Download de Instant On mobile app op jouw smartphone
  • Stap 3: Volg de stappen in de app om het netwerk te configureren en je bent klaar!

Geen licenties nodig

In tegenstelling tot veel vergelijkbare oplossingen hoef je bij HPE Networking Instant On geen dure licenties aan te schaffen. Waar je bij andere merken al gauw €100,- à €200,- per jaar betaalt voor een licentie, komen er met Instant On dus geen extra kosten bij. Alle functionaliteiten, zoals het beheer via de cloud, zijn namelijk direct beschikbaar. Via de Instant On mobile app heb je overal toegang tot het netwerk. Zo kun je vanaf elke gewenste locatie de netwerkstatus controleren, zien welke apparaten verbonden zijn en eenvoudig instellingen wijzigen. Liever alle functies op een groter scherm bekijken? Er is ook een online portal beschikbaar. Log in op portal.arubainstanton.com via een webbrowser naar keuze en je krijgt toegang tot alle functies.

Aruba-Instant-On-Portal.jpg

Gastennetwerk voor bezoekers

HPE Instant On biedt de mogelijkheid om klanten of bezoekers gebruik te laten maken van jouw WiFi-netwerk. Maak hiervoor een apart gastennetwerk aan dat gescheiden is van jouw eigen netwerk, zodat gegevens privé blijven. Bezoekers melden zich eerst aan via een speciale inlogpagina, voordat zij verbinding kunnen maken met het netwerk. De pagina is te customizen met een logo en achtergrondafbeelding naar keuze, conform de huisstijl van jouw onderneming.

HPE Instant On hardware

Het complete HPE Instant On assortiment bestaat uit diverse WiFi access points voor binnen en buiten. Deze kun je aansluiten op de Instant On switches, waarna je het gehele netwerk via het portal beheert. Hieronder vind je een greep uit het Instant On assortiment.

Hardware laten installeren?

Heb je besloten welke hardware jij wilt gebruiken of ben je er nog niet uit? Neem voor advies of bij vragen over de hardware contact met ons op. Ga je over tot de aanschaf van Instant On hardware dan kun je deze ook door ons laten installeren.

Access points voor indoor omgevingen

De HPE Instant On indoor access points zijn uitermate geschikt voor retail, hospitality en kantooromgevingen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar: voor kleine, middelgrote en grotere ruimtes. Zo is er altijd een model dat aan de eisen van jouw organisatie voldoet.

Access point voor outdoor omgevingen

Speciaal voor buitenomgevingen zijn er outdoor access points. Het Instant On AP17 access point beschikt over een speciale weerbestendige behuizing (IP55), wat hem bestand maakt tegen wisselende temperaturen, regen en wind. Met deze outdoor access points, zijn jouw klanten ook buiten verzekerd van een uitstekende WiFi-verbinding. Met het Instant On AP27 outdoor access point bied je een snelle WiFi 6 verbinding aan medewerkers en bezoekers.

Mini hotspot access point

Wanneer je extra apparaten wilt kunnen aansluiten op het access point, is de AP11D een interessante keuze. Dit model beschikt over 3 LAN-poorten voor o.a. telefoons, camera's of tv's en kan op een bureau of aan de muur worden geplaatst. Een handig alles-in-1 apparaat voor bijvoorbeeld in een hotelkamer of huisartsenpraktijk.

Instant On switches

Naast access points vind je ook switches in het HPE Networking Instant On assortiment. De Instant On switches werken naadloos samen met de Instant On access points en zijn uiteraard ook geschikt om jouw overige netwerkapparatuur op aan te sluiten. Vervolgens kun je jouw complete netwerk via de Cloud beheren. Er zijn verschillende switches verkrijgbaar met 8, 24 of 48 Gigabit Ethernetpoorten.

Support via HPE

Heb je vragen of treedt er onverhoopt een probleem op met het netwerk? Tot 1 jaar na aanschaf van het product kun je direct contact opnemen met de (Engelstalige) supportafdeling van HPE Networking. Hiervoor geldt dat je 90 dagen recht hebt op 24/7 telefonisch support en dat je daarna terecht kunt bij de chat support. Ook kun je je aanmelden bij de HPE Instant On Community. Post hier jouw vraag en wissel ervaringen uit met andere Instant On gebruikers.

Interesse in een Instant On netwerk?

Wil je weten welke voordelen HPE Networking Instant On jouw organisatie oplevert? Neem dan contact op met onze productspecialisten via e-mail info@wifishop.nl of telefoon 030 669 1221 of de online chat. We lichten dan de mogelijkheden toe en adviseren je graag.