Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Preventief Onderhoud

Preventief Onderhoud

Verzekerd van perfect werkende portofoons en repeaters

De specialisten van Portofoonwinkel kunnen het onderhoud van jouw portofoons, mobilofoons en repeaters uitvoeren, zodat alles weer naar behoren werkt. Om verzekerd te zijn van perfect werkende apparatuur, is het namelijk belangrijk dat dit goed onderhouden wordt. Misschien wil je dit zelf op je nemen, maar het is nog makkelijker om het preventieve onderhoud uit handen te geven!

Wat houdt het preventief onderhoud in?

Het preventief onderhoud omvat het éénmalig per jaar planmatig uitvoeren van werkzaamheden, die leiden tot een hogere beschikbaarheid en grotere betrouwbaarheid van de apparatuur. We plegen onderhoud op portofoons, mobilofoons, repeaters en netwerken.

De werkzaamheden omvatten onder andere:

  • Controle van de zend- en ontvangstkwaliteit (antenne)
  • Controle van de hardware/behuizing
  • Controle van de batterij
  • Controle van de lader
  • Reinigen van de behuizing
  • In overleg updaten van de firmware/software
  • In overleg verrichten van kleine reparaties

Rapportage en overleg over werkzaamheden

Na het uitvoeren van het preventief onderhoud verstrekken we jou een rapportage. Hierin zie je of onderdelen aan vervanging toe zijn of dat reparatiewerkzaamheden nodig zijn. Ook staat er vermeld welke kosten ermee gemoeid zijn om de apparatuur weer op orde te krijgen. We leggen dit eerst aan jou voor voordat we aan de slag gaan, zodat jij zelf kunt beslissen welke werkzaamheden wij uitvoeren. Wanneer tijdens het onderhoud blijkt dat een toestel dermate defect is dat reparatie ter plekke niet uitvoerbaar is, nemen we dit met toestemming mee naar onze eigen werkplaats. Is er geen vervolgonderhoud nodig, dan lees je dit uiteraard ook in de rapportage.

Voorwaarden en kosten

Het preventief onderhoud voeren wij uit bij portofoons, mobilofoons en repeaters die door ons (Portofoonwinkel en KommaGo) zijn verstrekt, maar ook bij portofoons die je elders hebt aangeschaft. Je kunt voor de onderhoudsservice vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.