Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Routers met een hoog zendvermogen

Routers met een hoog zendvermogen

Om een goede WiFi-dekking door het hele huis te realiseren is een router met hoog zendvermogen een goede oplossing. Een gemiddelde draadloze router biedt namelijk vaak onvoldoende bereik in huis. De standaard modems of routers van Ziggo of andere providers zijn vaak niet krachtig genoeg om de hele woning van een goed WiFi-signaal te voorzien. In veel gevallen is dit eenvoudig op te lossen door het plaatsen van een router met hoog zendvermogen.

Alternatief voor een router

Een router met hoog zendvermogen is niet altijd de beste oplossing. Soms is het in een woning niet mogelijk om door de goed geïsoleerde vloeren en muren heen te komen. Vaak zit het probleem ook bij de ontvanger zoals een smartphone of tablet. Deze apparaten hebben vaak niet voldoende vermogen om ook terug te zenden naar de router. De router heeft dan wel genoeg zendvermogen maar andersom dus niet. WiFi Mesh routers of het gebruik van access points met hoog zendvermogen kunnen in dit geval een uitkomst bieden. Ook WiFi via het stopcontact kan een goed alternatief zijn.

Advies nodig?

Twijfel je na bovenstaand overzicht met routers nog welke router je nodig hebt? Neem dan contact op met onze productspecialisten voor een vrijblijvend advies. Stel jouw vraag in de chat, neem telefonisch contact op via 030 669 1222, stuur een e-mail naar info@routershop.nl of vul onderstaand contactformulier in. We helpen je graag met het vinden van de beste router voor jouw netwerkomgeving!