Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Aruba Networks

Aruba Networks

Aruba Networks is een van de grootste fabrikanten voor professionele WLAN oplossingen. Met een breed scala aan hoogwaardige producten biedt Aruba Networks toegang tot een zakelijke en stabiele netwerkinfrastructuur. Aruba biedt verschillende 802.11ac oplossingen die geoptimaliseerd zijn voor voice en video applicaties zoals Microsoft Teams. Met de cloud based oplossingen van Aruba Networks kunt u het netwerk beheren vanuit de cloud. Naast het beheer is het ook mogelijk om uw netwerk gedetailleerd te analyseren met Aruba AirWave.

Aruba Instant

De Instant Access Point oplossing van Aruba laat je met gemak een managed WiFi-netwerk opzetten zonder aanschaf van een controller die het netwerk beheert. De Instant Access Points zijn namelijk voorzien van een interne virtuele controller. Hierdoor bespaar je op de aanschaf van een controller. Mocht het access point met virtuele controller uitvallen, dan wordt deze automatisch overgenomen door een ander Aruba IAP in het netwerk. Hierdoor gaat het draadloze netwerk niet down en kun je gewoon door blijven werken. De Aruba Instant access points zijn gemaakt voor netwerken tot 16 access points. De gepatenteerde ClientMatch-technologie zorgt ervoor dat mobiele apparaten sneller schakelen tussen de access points binnen het netwerk. Het access point verzamelt continu prestatiegegevens van alle gebruikers op het netwerk. Zodra een mobiel apparaat buiten het bereik van een access point valt of zodra er interferentie optreedt, stuurt ClientMatch de gebruiker automatisch naar een access point die de gebruiker beter kan bedienen.

Aruba Cloud Management

Met de cloud controller van Aruba Networks heb je de mogelijkheid om jouw netwerk centraal te configureren en te beheren. De Aruba 7000-serie ondersteunt zakelijke functionaliteiten zoals geavanceerde authenticatiemogelijkheden, encryptie, VPN-verbindingen, IPv4 en IPv6-diensten, Policy Enforcement Firewall, Adaptive Radio Management, ClientMatch technologieën, RFProtect en spectrum analysemogelijkheden.

Aruba AirWave

Aruba AirWave is een softwarematige beheertool die beheerders helpt bij het oplossen van netwerk- en connectiviteitsproblemen. Daarnaast is het mogelijk om met behulp van Aruba AirWave het netwerk te optimaliseren. Met de softwaretool kun je het netwerk real-time monitoren of historische data verzamelen. Ook zijn er meldingen inte stellen zodat je snel op de hoogte bent van eventuele problemen op het netwerk. Door middel van een web-based dashboard kunnen ongewenste access points en gebruikers worden opgespoord. Ook zijn er bepaalde rollen binnen het netwerk te definiëren. Hierdoor kun je netwerkmogelijkheden per gebruiker

Aruba Policy Enforcement Firewall licentie

Met de Aruba Policy Enforcement Firewall is het mogelijk om specifieke toegangsregels in te stellen op de controller. Hiermee kan de beheerder aangeven welke werknemers of afdelingen toegang krijgen tot bepaalde netwerkservers. In het dashboard is ook zichtbaar welke (web)applicaties veel worden gebruikt. Bekijk de Aruba datasheet voor meer informatie over de Aruba Policy Enforcement Firewall module.

Limited Lifetime Warranty

De producten van Aruba Networks zijn voorzien van Limited Lifetime Warranty. Dit houdt in dat je gebruik kunt maken van de hardware support tot vijf jaar nadat het product end of life wordt verklaard door Aruba Networks. Er wordt support geleverd op de hardware van de producten. Mocht het product defect zijn dan kun je deze als eindgebruiker direct terugsturen naar Aruba. Naast de hardware support zijn ook software en firmware upgrades inbegrepen. Bekijk het Aruba support document voor meer informatie over de garantie.

Interesse in Aruba Networks?

Wil je weten wat Aruba Networks voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met onze productspecialisten via e-mail info@wifishop.nl of telefoon 030 669 1221 of de online chat. Wij lichten graag de mogelijkheden toe en voorzien jou van passend advies.