Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Top 6 beste WiFi 6 indoor access points

Top 6 beste WiFi 6 indoor access points

WiFi 6 brengt ten opzichte van de voorgaande WiFi-standaarden heel wat verbeteringen met zich mee. Zo is WiFi 6 stabieler en sneller en kan hiermee een groter aantal gebruikers gelijktijdig van WiFi voorzien worden. Dit resulteert in een kleinere kans op storing. De voordelen zijn het meest merkbaar bij publieke hotspots (o.a. vliegvelden, onderwijsinstellingen) en bij thuisnetwerken met veel WiFi-apparatuur. Maar welke access points zijn nou het meest geschikt om een WiFi 6 netwerk mee te creëren? Met onderstaande WiFi 6 indoor access points lukt het in ieder geval uitstekend.

Meer over de voordelen van WiFi 6

WiFi 6 (802.11ax) is met een theoretische WiFi-snelheid tot 9,6 Gbps sneller dan WiFi 5 (802.11ac), dat een theoretische snelheid tot 3,5 Gbps behaalt. Daarnaast is de nieuwste WiFi-standaard dankzij verschillende technologieën toekomstbestendiger. Zo ondersteunen WiFi 6 access points WPA3 beveiliging en beschikken ze over OFDMA voor een verhoogde netwerkcapaciteit. Geeft een fabrikant aan dat een product WiFi 6E ondersteunt, dan is er sprake van een nog grotere bandbreedte en daardoor een hogere snelheid in de praktijk.

Advies op maat

De genoemde WiFi 6 indoor access points zijn van goede kwaliteit. Het is echter wel afhankelijk van de omgeving welk access point het meest geschikt is. Voor advies op maat kun je contact opnemen met onze productspecialisten. Bel naar 030 669 1221, stuur een e-mail naar info@wifishop.nl of vul onderstaand contactformulier in.