Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Netwerkupgrade voor Blindenzorg Licht en Liefde

Netwerkupgrade voor Blindenzorg Licht en Liefde

Blindenzorg Licht en Liefde helpt in België al bijna 100 jaar lang slechtzienden en blinde mensen om een kwaliteitsvol leven op te bouwen en zich te ontplooien. Hiermee streven ze naar een ‘inclusieve’ samenleving, een samenleving waarin aan iedereen gedacht is – ook aan wie slecht ziet. Hun doel is om ervoor te zorgen dat slechtzienden en blinde mensen op alle mogelijke gebieden (onderwijs, werken, wonen, vrije tijd, ...) kunnen deelnemen als volwaardig burger. Licht en Liefde is al actief sinds 1923 en is door de jaren heen een veelzijdig netwerk geworden met een enorme expertise op het gebied van blindenzorg en -begeleiding. Verschillende Belgische overheidsinstanties doen hierdoor graag een beroep op het kenniskapitaal van Blindenzorg Licht en Liefde.

KlantBlindenzorg Licht en LiefdeBedrijfsprofielEen organisatie die zich ervoor inzet om slechtziende en blinde mensen een kwaliteitsvol leven bieden en de maatschappij inclusiever te makenBrancheSociale dienstverleningLocatieHoofdkantoor in Antwerpen. Uiteindelijk alle 9 vestigingen van Blindenzorg en Liefde in België. OplossingWiFi 6 access points en cloud controllers om een snel en gemakkelijk te beheren wifinetwerk op te zetten op alle 9 locaties van Blindenzorg en Liefde. Gebruikte producten68x TP-Link Omada SDN EAP660 HD access point 2x TP-Link Omada SDN OC300 cloud controllerGebruik & ResultaatToekomstgerichte hardware oplossing voor het draadloze netwerk op meerdere locaties van Blindenzorg Licht en Liefde.

Wens

Blindenzorg Licht en Liefde beschikte toen ze ons benaderden over een gedateerd draadloos netwerk van Extreme Networks dat aan vervanging toe was. Om hun dagelijkse werkzaamheden soepel te laten verlopen, is het noodzaak dat hun draadloze netwerk de werkzaamheden efficiënt in goede banen leidt. Dit was nog niet het geval voordat Blindenzorg Licht en Liefde in 2021 bij ons aanklopte. Na de wensen van Blindenzorg en Liefde aangehoord te hebben, kwamen we tot de conclusie dat ze graag een betrouwbare en toekomstbestendige oplossing voor hun draadloze netwerk op hun locaties wilden. Aangezien Blindenzorg Licht en Liefde verspreid over België over 9 locaties beschikt, was het ook een vereiste dat het netwerk centraal en eenvoudig beheerd kon worden.

Oplossing

Blindenzorg Licht en Liefde wilde om tot een goede beslissing te komen graag meerdere netwerkproducten testen en na de testfase beslissen welke producten zich het best lenen voor hun netwerkeisen. Hierop hebben wij ze testproducten meegegeven van TP-Link en Ubiquity. Na het uitvoerig testen van de meegegeven test-netwerkapparatuur, heeft Blindenzorg Licht en Liefde ervoor gekozen om de TP-Link Omada SDN EAP660 HD access points en de TP-Link Omada SDN OC300 cloud controllers bij ons af te nemen wegens de goede prijs-kwaliteit verhouding en een aangeboden garantie van 10 jaar. In totaal was de looptijd van trial tot de order door Blindenzorg Licht en Liefde 6 maanden, waarin ze op 9 locaties hun volledige WiFi netwerk hebben vervangen.

“De samenwerking met KommaGo verliep vlot, eerlijk en transparant en de geboden oplossing voldoet aan alle verwachtingen. Daardoor zijn we ervan overtuigd dat we een leverancier hebben gevonden die betrouwbaar is en zullen we in de toekomst zeker nog beroep doen op hun producten en hun expertise.”

Resultaat

Dankzij de aangeschafte apparatuur verlopen de dagelijkse werkzaamheden op de locaties van Blindenzorg Licht en Liefde nu nog efficiënter. Het beter presterende WiFi netwerk heeft geresulteerd in het sneller afhandelen van de taken, zodat er meer tijd besteed kan worden aan wat hun professionals het liefst doen: Met liefde slechtzienden en blinde mensen helpen om een kwaliteitsvol leven op te bouwen en zich verder te ontplooien.

Uit deze samenwerking tussen KommaGo en Blindenzorg Licht en Liefde is een mooi partnerschap ontstaan. De organisatie geniet nu op alle 9 locaties van een betrouwbare en toekomstbestendige hardware-oplossing voor hun draadloze netwerk. De communicatie gaat onder andere nu nog makkelijker, waardoor de belangrijke taken nog efficiënter uitgevoerd kunnen worden!

Ook gebruikmaken van een krachtig en betrouwbaar WiFi-netwerk?

Heb jij interesse in een vergelijkbare oplossing? Of ontvang je liever advies op maat of meer informatie over WiFi? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van KommaGo. Zij helpen jou graag met het vinden van een passende oplossing die voldoet aan jouw wensen. Stuur een bericht via WhatsApp of naar info@wifishop.nl, bel naar 030 669 1221 of vul onderstaand contactformulier in.