WIFI installatieservice
footerIcon

WIFI installatieservice

Om van een optimaal WiFi-netwerk te kunnen genieten, biedt KommaGo haar klanten de exclusieve mogelijkheid om gebruik te maken van de Wifi installatieservice. Dit houdt in dat u bij ons aangeschafte access points door vakkundige monteurs kunt laten configureren en installeren.

Offerte op maat

Al voor €99,- (excl. btw) per access point is het mogelijk om uw WiFi-omgeving door een professional te laten installeren. Na een telefonisch gesprek waarin wij uw wensen en voorkeuren in kaart brengen, ontvangt u een offerte. Deze is opgebouwd uit de standaardinstallatie en het eventuele meerwerk dat van toepassing is op uw situatie. Indien u akkoord gaat, neemt onze installatiedienst contact met u op om een afspraak te plannen. Is de oplossing geïnstalleerd, dan krijgt u vervolgens een demonstratie en een korte instructie over de werking van de access points.

Veilig WiFi-netwerk

Vanzelfsprekend zullen wij uw access points tijdens de installatie voorzien van de nieuwste updates en helpen wij u de inloggegevens en wachtwoorden van het WiFi-netwerk in te stellen. Wanneer u hier in de toekomst verdere hulp bij nodig heeft, kan onze supportafdeling u hierbij ondersteunen.

Access points van ieder merk

De installatieservice is van toepassing op ieder merk access points uit ons assortiment. Dus of u nu een Zyxel access point voor op de zolder nodig heeft of op zoek bent naar een professionele Ruckus-oplossing voor op kantoor; KommaGo biedt deze installatieservice tegen een scherpe prijs en neemt u alle zorg uit handen. Voorbeelden van access points die wij voor u kunnen installeren zijn de:

Naast de installatie van losse access points, verzorgen we ook de installatie van point-to-point oplossingen. Hierbij wordt indien nodig de bekabeling naar buiten aangelegd en plaatst de installateur uw AP’s aan de buitenmuur of op het dak van het pand. Enkele point-to-point bundels die KommaGo biedt, zijn:

Wilt u een afspraak inplannen met onze installatiedienst of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande contactmogelijkheden.