Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Product image

3M Peltor LiteCom Plus PMR446

met helmbevestiging

3M Peltor LiteCom Plus PMR446
met helmbevestiging

Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Klanten beoordelen Headsetwinkel met een  4.41/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Peltor LiteCom Plus PMR446 is een gehoorbeschermer met ingebouwde portofoon. De headset met helmbevestiging beschermt uw gehoor in rumoerige omgevingen, terwijl u tegelijkertijd communiceert met collega's. Dankzij de geluidscontrole functie wordt geluid vanaf een schadelijk niveau gedempt.

Eigenschappen Peltor LiteCom Plus PMR446

Professionele gehoorbescherming
Ingebouwde handsfree portofoon
Met helmbevestiging; draagbaar onder bouwhelm
8 kanalen op 446 MHz (121 subkanalen)
Bereik: maximaal 1km
Past zich aan aan het omgevingsgeluid
Schakelt over op slaapstand na 2 uur non-activiteit
Uitstekende geluidskwaliteit, noise cancelling microfoon
Push-to-talk functie

Effectieve gehoorbeschermer met helmbevestiging

In lawaaiige werkomgevingen is het belangrijk dat u uw gehoor goed beschermt. De Peltor LiteCom Plus headset is een robuuste en betrouwbare gehoorbeschermer met ingebouwde handsfree portofoon. U hoeft de headset hierdoor niet af te doen terwijl u met uw collega's communiceert. Ook de instellingen kunnen aangepast worden zonder dat u de headset afzet. Via het gesproken menu bedient u de Peltor LiteCom Plus met uw stem (VOX). Tevens beschikt de gehoorbeschermer met portofoon over de push-to-talk functie.

Ingebouwde portofoon met 8 kanalen

Met de Peltor LiteCom Plus communiceert u via maximaal 8 verschillende kanalen (en 121 subkanalen) op de PMR 446MHz frequentie. Het draadloze bereik is maximaal 1km. Met de kanaalkeuzeknop kunt u snel schakelen tussen verschillende kanalen en zo communiceren meerdere collega's. Doordat de geïntegreerde noise cancelling microfoon achtergrondgeluid filtert, bent u altijd goed verstaanbaar.

Actieve geluidscontrole

In tegenstelling tot de LiteCom standaard beschikt de LiteCom Plus gehoorbeschermer over een actieve geluidscontrole functie die geluid van schadelijk niveau dempt. Tegelijkertijd worden achtergrondgeluiden als alarmsignalen en machines versterkt, zodat u niet geheel afgesloten bent van uw omgeving.

Oplaadbare accu

De Peltor LiteCom Plus is voorzien van een oplaadbare accu en werkt hier gemiddeld 20 uur mee. Elke keer wanneer u de headset aanzet, wordt u op de hoogte gesteld van de batterijstatus. Zo kunt u de batterijen op tijd vervangen. Wilt u de gebruikerstijd verlengen, dan kunt u gebruik maken van accupacks zoals de Peltor oplaadbare accu.

Slaapstand

Wanneer u langer dan 2 uur geen gesprekken voert via deze headset, schakelt de Peltor LiteCom Plus over op de slaapstand. Op het moment dat u de headset weer gebruikt, gaat deze automatisch aan.

Verschillende uitvoeringen

Het is mogelijk om verschillende uitvoeringen van deze gehoorbeschermer met ingebouwde portofoon aan te schaffen. Op deze manier heeft u altijd de meest functionele draagstijl voor uw werk. Naast deze uitvoering met helmbevestiging zijn er een hoofdbanduitvoering en een nekbanduitvoering.

Meer informatie over gehoorbescherming

Gehoorbescherming is van groot belang, maar wat komt er allemaal kijken bij een Peltor gehoorbeschermer? Lees er alles over op onze informatiepagina over Peltor gehoorbescherming.

Inhoud verpakking

  • Peltor LiteCom Plus PMR446 Headset (helmbevestiging)
  • Handleiding
  • Let op: wordt geleverd zonder helm

Specificaties

Merk 3M Peltor
Artikelnummer MT7H7P3E4410-EU
EAN 7318640063327

Reviews

Veelgestelde vragen