Plantronics BackBeat Sense

White/Tan


€ 162,14 incl. btw

€ 134,00  excl. btw

162.14 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Plantronics BackBeat Sense

De Plantronics BackBeat Sense is een uitstekende headset met geweldige geluidskwaliteit, optimaal draagcomfort en een Bluetooth bereik tot 100 meter. Deze headset is voorzien van slimme sensortechnologie, is gemakkelijk terug te vinden via speciale apps en heeft een batterijduur van 18 uur.

Lees meer

Plantronics BackBeat Sense White/Tan

Uitstekende geluidskwaliteit
Bluetooth bereik tot 100 meter
Optimaal draagcomfort
Slimme sensortechnologie
Gemakkelijk uw headset terugvinden
Batterijduur: 18 uur
OpenMic functie om te horen wat er om u heen gebeurt

Uitstekende geluidskwaliteit
De Plantronics BackBeat Sense biedt u de hele dag door uitstekende geluidskwaliteit. Plantronics zorgt bij deze headset voor de juiste balans tussen rijke bastonen, heldere hoge tonen en natuurlijke middentonen. Telefoongesprekken komen hierdoor tot leven en muziek klinkt beter dan ooit.

Bluetooth bereik tot 100 meter
Deze draadloze headset heeft een Bluetooth bereik van maximaal 100 meter. Dit is de maximale afstand voor het bedienen van twee Bluetooth-apparaten met deze headset, bijvoorbeeld een tablet en een smartphone. Met de Plantronics BackBeat Sense kunt u eenvoudig schakelen tussen de twee gekoppelde Bluetooth-apparaten zonder de headset af te zetten.

Optimaal draagcomfort
Aan draagcomfort geen gebrek bij de BackBeat Sense van Plantronics. De zachte oorkussens van traagschuim, de aanpasbare hoofdbeugel voor een perfecte pasvorm en het geringe gewicht van de headset zorgen voor optimaal draagcomfort. U zult waarschijnlijk niet eens door hebben dat u de headset op heeft.

Slimme sensortechnologie
Uniek aan de Plantronics BackBeat Sense headset is de slimme sensortechnologie. Hierdoor worden inkomende gesprekken naar de headset gestuurd (wanneer u het toestel opzet) of doorgestuurd naar uw mobiele telefoon (wanneer u de headset afzet). Op dezelfde manier werkt de sensortechnologie ook bij het streamen van muziek (starten of pauzeren).

Gemakkelijk uw headset terugvinden
Uw headset kwijtraken is natuurlijk vervelend. Met de Plantronics BackBeat Sense zal dit niet meer gebeuren. Via de Plantronics Hub (voor iPhone) of de Find my Headset (voor Android) app kunt u altijd uw headset terugvinden. Met deze apps kunt u namelijk een geluidssignaal naar de headset sturen.

OpenMic functie
De Plantronics BackBeat Sense beschikt over een OpenMic functie. Wanneer u deze functie activeert, hoort u wat er om u heen gebeurt, zonder dat u daarvoor de headset hoeft af te zetten. Ideaal wanneer het nodig is om mee te luisteren met collega's, maar u de headset niet telkens op en af wilt zetten.

Inhoud verpakking

  • Plantronics BackBeat Sense White/Tan
  • Oplaadkabel
  • 3,5mm kabel
  • Reisetui
  • Handleiding


Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: PLX-203749-05

Merk: Plantronics

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie