Plantronics Blackwire C5210

USB headset


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Plantronics Blackwire C5210

De Plantronics Blackwire C5210 is een comfortabele mono headset die u de gehele dag kunt dragen. De bekabelde headset is te koppelen met verschillende devices zoals een laptop, pc, tablet of smartphone en biedt de mogelijkheid om gesprekken te beheren via in-line call control.

Lees meer

Eigenschappen Plantronics Blackwire C5210

Enkeloors headset met 3.5mm- en USB-aansluiting
Geschikt voor pc, laptop, tablet en smartphone
In-line gespreksbeheer
SoundGuard gehoorbeschermingstechnologie
Voor Unified Communications (o.a. Skype for Business)
Verstelbare noise cancelling microfoon
Comfortabele pasvorm

Comfortabele, prestatiegerichte mono headset

Met de comfortabele Plantronics Blackwire C5210 mono headset komt u de werkdag fluitend door. De enkeloors headset heeft een comfortabele pasvorm, is eenvoudig te bedienen via in-line gespreksbeheer en filtert achtergrondruis voor heldere gesprekken. Met een USB- en een 3,5mm-aansluiting is hij geschikt voor Unified Communications waaronder Skype for Business.


Verbindt met uw pc, laptop, smartphone en tablet

De Plantronics headset is uitgerust met een USB-aansluiting én een 3,5mm-aansluiting. Via de USB-aansluiting koppelt u de Blackwire C5210 met uw laptop of pc en telefoneert u via uw UC-applicatie zoals Skype for Business of via een softphone van bijvoorbeeld Cisco, Microsoft of Avaya. De mono headset verbindt ook gemakkelijk met uw smartphone via de 3,5mm-aansluiting, zodat u onderweg gesprekken kunt voeren.

In-line gespreksbeheer

De in-line controller plaatst u tussen de Blackwire C5210 en uw pc of laptop waarna u eenvoudig het gesprek beheert. Neem een gesprek aan, beëindig het of mute het gesprek. Staat de mute-functie nog aan wanneer u praat, dan krijgt u een gesproken melding zodat u de mute-functie kunt uitzetten via de controller. Bent u niet aan het telefoneren en drukt u twee maal op de knop met de telefoon, dan belt u automatisch uw laatste gesprekspartner op.


Ruisfiltering en gehoorbescherming

De noise cancelling microfoon zorgt dat ruis zoals spraak van collega's gefilterd wordt uit het gesprek, waardoor uw gesprekspartner alleen uw stem duidelijk hoort. Uw eigen gehoor wordt beschermd door middel van de SoundGuard gehoorbeschermingstechnologie. Audio boven 118 dB wordt onderdrukt, zodat uw gehoor niet aan te hard geluid wordt blootgesteld en u zorgeloos kunt telefoneren.

Comfortabele pasvorm

Wanneer u de hele dag telefoneert, is het fijn om een headset met een comfortabele pasvorm te dragen. De Plantronics Blackwire heeft een lichtgewicht hoofdbeugel die u naar wens kunt aanpassen. Handig is ook dat u de microfoon kunt verstellen, waardoor u hem zowel links als rechts kunt dragen.

Inhoud verpakking

  • Plantronics Blackwire C5210 mono headset
  • USB-aansluitkabel met in-line controller
  • Draagtasje
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Django van Hese
Tel: 030 669 1223
Chat Direct
reseller plantronics
Plantronics Partner Platinum Reseller
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 207577-01
EAN: 017229158610

Merk: Plantronics

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie