Plantronics Clarity P340-M

Handset


€ 119,79 incl. btw

€ 99,00  excl. btw

119.79 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Plantronics Clarity P340-M

De Plantronics Clarity 340-M handset is de oplossing voor personeel met een auditieve, visuele en motorische beperking. De handset heeft een groot scherm, grote toesten en biedt ondersteuning bij gehoorproblemen.

Lees meer

Eigenschappen Plantronics Clarity 340-M

UC-speakerphone
Speciaal voor ouder wordend personeel
Eenvoudig in het gebruik
Superieure geluidskwaliteit
Groot scherm, grote knoppen
Versie voor Microsoft Lync


UC-speakerphone
De Plantronics Clarity 340-M is een UC-handset, speciaal geschikt voor mensen met een auditieve, visuele of motorische beperking. Deze handset telefoon is daarmee ideaal voor ouder wordend personeel, zodat ook zij optimaal kunnen blijven deelnemen aan en profiteren van UC-oplossingen op kantoor.

Groot scherm, grote knoppen
Deze handset telefoon is speciaal ontworpen voor ouder personeel opdat zij probleemloos kunnen communiceren op de werkplek. Het toestel is uitgevoerd met een groot, duidelijk leesbaar scherm. Voor eenvoudige bediening is het toestel uitgerust met grote knoppen, handig voor mensen die moeite hebben met kleine toetsen.

Versterking bij gehoorproblemen
Uniek is dat de Plantronics Clarity 340-M compatibel is met gehoorapparaten. Tevens beschikt het toestel over vier verschillende tooninstellingen voor specifieke patronen van gehoorbeschadiging. Handig is ook dat het geluid automatisch versterkt kan worden en dat de Clarity 340-M over een groot luistergedeelte beschikt. Daarmee is dit toestel ideaal voor personeel met (beginnende) gehoorproblemen.

Breedbandaudio en Digital Signal Processing
De Clarity 340-M van Plantronics biedt u uitstekende geluidskwaliteit dankzij breedbandaudio en Digital Signal Processing (DSP). Ruis wordt onderdrukt waardoor u geen last hebt van achtergrondgeluid bij het horen van de tegenpartij. Ook de microfoon van dit toestel onderdrukt ruis, zodat de tegenpartij u goed kan horen.

Inhoud verpakking

  • Plantronics Clarity 340-M
  • Oplaadstation
  • Handleiding


Plantronics Partner

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: PLX-57330-001
EAN: 017229145788

Merk: Plantronics


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie