Plantronics M90

Bluetooth Headset


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Plantronics M90

De Plantronics M90 is een lichte, comfortabele Bluetooth headset voor uw smartphone. De headset biedt uitstekende HD-audiokwaliteit en een draadloos bereik van 10 meter. Wordt geleverd met een handige 2-in-1 kabel waarmee u de Plantronics M90 en smartphone tegelijkertijd kunt opladen.

Lees meer

Eigenschappen Plantronics M90

Bluetooth headset met 10 meter draadloos bereik
Met 2-in-1 oplaadkabel voor headset en telefoon
Kan aan twee smartphones gekoppeld worden
Licht en comfortabel, weegt slechts 8 gram
HD-audio en Noise Cancellation
Maximaal 11 uur gesprekstijd
DeepSleep standbytijd tot 180 dagen
Bedien muziek en audio met de headset
Gesproken statusmeldingen


Comfortabele Bluetooth headset
Deze Bluetooth headset geeft nog meer gemak bij het gebruik van uw smartphone. Met de Plantronics M90 hoeft u uw telefoon niet meer tegen uw oor te houden. De headset is te koppelen aan twee verschillende toestellen tegelijkertijd.

Het ontwerp is zo licht (slechts 8 gram) en comfortabel dat u bijna vergeet dat u de Plantronics M90 om uw oor heeft. Met een maximaal draadloos bereik van 10 meter kunt u ook even weglopen van uw telefoon. Desgewenst kan de headset u gesproken statusmeldingen geven over o.a. gesprekstijd, batterijniveau en verbinding (in het Engels, Duits of Russisch).

HD-audiokwaliteit
Wanneer u een smartphone gebruikt die breedband ondersteunt, geniet u van uiterst heldere HD-audiokwaliteit. De ingebouwde Noise Cancellation zorgt er daarnaast voor dat (wind)ruis en echo worden weggefilterd. De Plantronics M70 headset is ook zeer geschikt voor het luisteren naar muziek. De audio is eenvoudig te bedienen met de knoppen op de M90, u hoeft daarvoor dus niet uw smartphone uit uw zak te halen.

Batterij levensduur
Op uw smartphone kunt u de batterijstatus van de M90 aflezen. De Plantronics M90 heeft een maximale gesprekstijd van 11 uur en een maximale standbytijd van 16 dagen. Als de headset zich langer dan 90 minuten buiten het bereik van de gekoppelde telefoon bevindt, wordt de DeepSleep-modus gactiveerd. In deze modus wordt de batterij zoveel mogelijk gespaard en gaat deze tot 180 dagen mee. De accu heeft een oplaadtijd van 2 uur en kan eenvoudig worden opgeladen via USB.

Inhoud verpakking

  • Plantronics M90
  • Oorhaakje
  • Dubbele USB-oplaadkabel voor headset en telefoon
  • Handleiding


Plantronics Partner

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: PLX-201152-05
EAN: 5033588042730

Merk: Plantronics

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie