Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Filters

Poly Hybride Werken

Bij hybride werken werkt personeel afwisselend op kantoor en thuis of op een andere locatie. Dit vraagt om geschikte apparatuur die het hybride werken makkelijk én efficiënt maakt. Poly biedt een breed assortiment met headsets, speakerphones en videoconference oplossingen die geschikt zijn voor hybride werken. Hieronder vindt u een greep uit het assortiment. Poly logo

Headsets voor hybride werken
Met de juiste headset werkt u op elke werkplek geconcentreerd en handelt u zakelijke gesprekken af. Met de Poly Voyager Focus headsets vergadert u ook nog eens ongestoord via UC applicaties als Microsoft Teams, waarmee de headsets naadloos samenwerken.

Speakerphones voor audioconferenties
De draagbare Poly Sync 20 personal speakerphones focussen op uw stemgeluid en onderdrukken echo en ruis uit de omgeving. Deze modellen zijn gecertificeerd voor gebruik met Microsoft Teams, maar zijn ook verkrijgbaar in een Zoom variant.

Videoconferenties met collega's en zakenpartners
Vergadert u op afstand met collega's of zakenpartners, dan mag een uitstekende beeldkwaliteit niet ontbreken. Poly biedt daarom verschillende hoogwaardige video-oplossingen die geschikt zijn voor verschillende ruimtes, variërend van privé werkplekken tot vergaderruimtes. Speciaal voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes zijn er o.a. de Poly Studio P15 en de Poly Studio. Thuiswerkers of zelfstandigen kunnen prima uit de voeten met een Poly Studio P5 USB webcam of met de Poly Studio P15, die allebei eenvoudig aan de bovenzijde van een display kunnen worden bevestigd.

Advies van onze experts nodig?Bel: 030 669 1223

Sorteren