Schuberth SC1 Advanced

communicatiesysteem voor Schuberth R2 en C4


€ 299,95 incl. btw

€ 247,89  excl. btw

299.95 EUR
Levertijd 4 tot 7 werkdagen

Schuberth SC1 Advanced

Wilt u uw Scuberth R2 of C4 helm uitbreiden met handige communicatiefuncties? Met het Schuberth communicatiesysteem SC1 doet u dit snel en eenvoudig. Communiceer met maximaal 3 andere motorrijders of koppel uw smartphone om handsfree te kunnen bellen.

Lees meer

Eigenschappen Schuberth SC1 Advanced

Communicatiesysteem voor Schuberth C4 en R2
Advanced Noise Control reduceert omgevingsgeluid
Te beheren met SENA Smartphone App (Android en iOS)
Bluetooth 4.1: koppel uw smartphone en GPS-navigatiesysteem
Handsfree te bedienen met spraakbesturing
Ingebouwde FM-radio
4-weg intercom
10 uur spreektijd

Communicatiesysteem voor Schuberth R2 en C4
Met het Schubert SC1 communicatiesysteem breidt u de communicatiemogelijkheden van uw Schuberth R2 of C4 helm flink uit. De module is ontwikkeld in samenwerking met Sena en maakt het mogelijk om met maximaal 3 andere motorrijders te communiceren. Daarnaast kunt u uw smartphone koppelen om handsfree telefoongesprekken te voeren terwijl u op de motor zit. Aangezien uw helm al is voorzien van ingebouwde speakers, een antenne en een microfoon hoeft u de SC1 module alleen maar in uw helm te pluggen.

Intercomfunctie
Maak gebruik van de intercomfunctie van de Schuberth SC1 om veilig met uw mederijders te communiceren. De Schuberth SC1 ondersteunt 4-weg communicatie zodat u in een groepsgesprek met maximaal drie andere rijders kunt praten. Dankzij de Advanced Noise Control geniet u van uitstekende geluidskwaliteit, waarbij storende omgevingsgeluiden zoals wind sterk gereduceerd worden. De Schuberth SC1 biedt een spreektijd van maximaal 10 uur en is op te laden via USB.

Bluetooth
Via Bluetooth kunt u ook uw smartphone en GPS verbinden met de Schuberth SC1. Inkomende gesprekken worden aangenomen/geweigerd met uw stem of met de toetsen van de module. Wanneer de Schuberth SC1 is aangesloten op een GPS-apparaat, zijn de gesproken instructies duidelijk hoorbaar over de twee speakers van de headset.

Geïntegreerde FM radio
Tijdens het rijden kunt u ook naar de radio luisteren; de Schuberth SC1 Advanced beschikt namelijk over een geïntegreerde FM-radio. De headset pakt met RDS altijd automatisch het sterkste radiosignaal, ook wanneer u op hoge snelheid rijdt. Sla maximaal 6 voorkeurszenders op in het geheugen en u hoeft nooit meer te zoeken naar uw favoriete radiostation.

Eenvoudig te beheren via app
Met behulp van de Sena Headset app wijzigt u eenvoudig de instellingen van uw Schuberth SC1 headset. Stel bijvoorbeeld uw favoriete groepen of contactpersonen in, start een groepsgesprek met andere motorrijders of sla uw 6 radiovoorkeurszenders op. De Sena Headset App is beschikbaar voor iOS en Android.

Inhoud verpakking

 • Schuberth SC1

 • Batterij

 • Klepsleutel

 • USB-kabel

 • Handleiding

 • Handleiding


 • Altijd GRATIS verzending
  Binnen de Benelux
  Veilig betalen
  Via iDeal, creditcard en op rekening
  Tevredenheidsgarantie
  30 dagen niet goed, geld terug

  Specificaties

  Artikelnummer: SC1_Adavanced
  EAN: 4017765091613

  Merk: Cardo


  Reviews

  Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


  Veelgestelde vragen

  Stel hier als eerste een vraag over dit product!  Service

  Contact

  Bestelproces

  Algemene informatie