Sennheiser Presence

Skype for Business bluetooth headset


168.19 EUR

€ 168,19 incl. btw

€ 139,00 excl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Sennheiser Presence

Introductieprijs: Nu 139,- excl. BTW.De Sennheiser Presence UC ML is de Microsoft Lync variant van deze hoge kwaliteit bluetooth 4.0 headset. Deze headset is bedoeld voor Microsoft Lync gebruikers die naast het bellen via de PC ook mobiel bereikbaar willen zijn met 1 headset.

Lees meer

Eigenschappen Sennheiser Presence UC ML

 • Geoptimaliseerd voor Microsoft Lync
 • 3 hoge kwaliteit noise cancelling microfoons
 • Aan twee apparaten te koppelen
 • Seamless wisselen tussen 2 gesprekken
 • Bijgeleverde bluetooth 4.0 USB dongle voor PC gebruik
 • Tot 10 uur gesprekstijd en 14 dagen stand-by tijd
 • Laad in slechts 1 uur en 20 minuten geheel op
 • Inclusief luxe draagtas, USB kabel en auto-lader


Geoptimaliseerd voor gebruik met Microsoft Lync
Deze uitvoering is geoptimaliseerd voor Microsoft Lync, wanneer u deze software niet gebruikt kunt u kijken naar de standaard Sennheiser Presence UC vairant. Deze Microsoft Lync variant is verder identiek aan de normale versie en werkt ook met andere UC software. Wanneer u deze headset gebruikt met Lync zal de installatie volledig plug play zijn dankzij de speciale chip in de headset.

Hoge kwaliteit bluetooth 4.0 headset
De Sennheiser Presence UC ML maakt gebruik van de nieuwste technieken op microfoon en speaker techniek en kan worden gebruikt om te bellen via uw smartphone of PC. De bijgeleverde USB bluetooth dongle geeft u een extra bereik tot wel 25 meter vanaf de PC.

Dankzij bluetooth 4.0 met multipoint wordt het mogelijk om met meerdere apparaten tegelijk te verbinden. Zo kunt u met zowel een smartphone als een PC tegelijk verbinden en gesprekken voeren. U kunt tot 3 gelijktijdige gesprekken voeren met de headset. Bluetooth 4.0 zorgt ervoor dat er minder stroom nodig is voor de headset, hierdoor houdt de accu het langer uit en hoeft u minder vaak op te laden.

De Sennheiser Presence UC ondersteund ook A2DP streaming waarmee het mogelijk is om muziek vanaf een smartphone te streamen en naar uw favoriete muziek te luisteren.

3 noise cancelling microfoons
In de Sennheiser Presence UC zitten 3 speciale noise cancelling microfoons in de headset waardoor echo, galm en ruis worden verminderd. De speciale Windsafe techniek is speciaal ontwikkelt om beter om te gaan met windruis waardoor u de Sennheiser Presence UC ook uitstekend kunt gebruiken wanneer u buiten loopt.

Sennheiser past in de Sennheiser Presence UC een speciale techniek toe genaamd SpeakFocus. Dankzij deze nieuwe techniek ligt de focus van de microfoons geheel op de stem en zal uw stem natuurlijker en zonder kraak of echo overkomen bij uw gesprekspartner.

Gehoorbescherming
Door middel van Activegard technology wordt uw gehoor automatisch beschermd tegen hoge tonen en schadelijke frequenties tijdens een telefoongesprek. Wanneer u bijvoorbeeld per ongeluk een fax belt, of wanneer er feedback tijdens het gesprek ontstaat zal de Sennheiser Presence UC automatisch het volume aanpassen en uw gehoor beschermen.

Accu en gesprekstijd
Sennheiser staat erom bekend hoge kwaliteit accu's die snel opladen te maken. In de Sennheiser Presence UC zit een hoge kwaliteit accu die in 1 uur en 20 minuten volledig is op te laden via USB of via de meegeleverde auto-lader.

Op een volle accu kunt u tot 10 uur bellen, wanneer de accu bijna leeg is zal een gesproken melding dit kenbaar maken. De stand-by tijd van een volle accu is 14 dagen. In de doos zit een standaard USB oplaadkabel die op iedere USB poort is aan te sluiten zodat u overal waar een PC aanwezig is, de headset kunt opladen.

Inhoud verpakking

 • Sennheiser Presence UC
 • Oorhaakje
 • USB bluetooth adapter (BTD 800)
 • Auto-lader
 • USB oplaadkabel
 • 4 oordop sleeves
 • Draagtas
 • Handleiding


Sennheiser Authorised Partner

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux

Professioneel advies
Tel.030 669 1223
(ma-vr 9:00-17:30)
info@headsetwinkel.nl

Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening

Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 504575
EAN: 4044155084153

Merk: Sennheiser


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie