Sennheiser Presence UC Zwart

Bluetooth headset


147.62 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Sennheiser Presence UC Zwart

De Sennheiser Presence UC is een high-end bluetooth 4.0 headset met USB dongle en luxe draagtas. De Sennheiser Presence UC is bedoeld voor de professionele gebruiker die zowel via een PC als mobiele telefoon belt.

Lees meer

Eigenschappen Sennheiser Presence UC

 • 3 hoge kwaliteit noise cancelling microfoons
 • Aan twee apparaten te koppelen
 • Seamless wisselen tussen 2 gesprekken
 • Bijgeleverde bluetooth 4.0 USB dongle voor PC gebruik
 • Tot 10 uur gesprekstijd en 14 dagen stand-by tijd
 • Laad in slechts 1 uur en 20 minuten geheel op
 • Inclusief luxe draagtas, USB kabel en auto-lader

Hoge kwaliteit bluetooth 4.0 headset
De Sennheiser Presence UC maakt gebruik van de nieuwste technieken op microfoon en speaker techniek en kan worden gebruikt om te bellen via uw smartphone of PC. De bijgeleverde USB bluetooth dongle geeft u een extra bereik tot wel 25 meter vanaf de PC.

Dankzij bluetooth 4.0 met multipoint wordt het mogelijk om met meerdere apparaten tegelijk te verbinden. Zo kunt u met zowel een smartphone als een PC tegelijk verbinden en gesprekken voeren. U kunt tot 3 gelijktijdige gesprekken voeren met de headset. Bluetooth 4.0 zorgt ervoor dat er minder stroom nodig is voor de headset, hierdoor houdt de accu het langer uit en hoeft u minder vaak op te laden.

De Sennheiser Presence UC ondersteunt ook A2DP streaming waarmee het mogelijk is om muziek vanaf een smartphone te streamen en naar uw favoriete muziek te luisteren.

3 noise cancelling microfoons
In de Sennheiser Presence UC zitten 3 speciale noise cancelling microfoons in de headset waardoor echo, galm en ruis worden verminderd. De speciale Windsafe techniek is speciaal ontwikkelt om beter om te gaan met windruis waardoor u de Sennheiser Presence UC ook uitstekent kunt gebruiken wanneer u buiten loopt.

Sennheiser past in de Sennheiser Presence UC een speciale techniek toe genaamd SpeakFocus. Dankzij deze nieuwe techniek ligt de focus van de microfoons geheel op de stem en zal uw stem natuurlijker en zonder kraak of echo overkomen bij uw gesprekspartner.

Gehoorbescherming
Door middel van Activegard technology wordt uw gehoor automatisch beschermd tegen hoge tonen en schadelijke frequenties tijdens een telefoongesprek. Wanneer u bijvoorbeeld per ongeluk een fax belt, of wanneer er feedback tijdens het gesprek ontstaat zal de Sennheiser Presence UC automatisch het volume aanpassen en uw gehoor beschermen.

Accu en gesprekstijd
Sennheiser staat erom bekend hoge kwaliteit accu's die snel opladen te maken. In de Sennheiser Presence UC zit een hoge kwaliteit accu die in 1 uur en 20 minuten volledig is op te laden via USB of via de meegeleverde auto-lader.

Op een volle accu kunt u tot 10 uur bellen, wanneer de accu bijna leeg is zal een gesproken melding dit kenbaar maken. De stand-by tijd van een volle accu is 14 dagen. In de doos zit een standaard USB oplaadkabel die op iedere USB poort is aan te sluiten zodat u overal waar een PC aanwezig is, de headset kunt opladen.

Inhoud verpakking

 • Sennheiser Presence UC
 • Oorhaakje
 • USB bluetooth adapter (BTD 800)
 • Auto-lader
 • USB oplaadkabel
 • 4 oordop sleeves
 • Draagtas
 • Handleiding


Vraag het onze expert!
Paul Hauer
Tel: 030 669 1223
Chat Direct
Word Sennheiser reseller bij KommaGo

Sennheiser Authorised Partner

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 504576
EAN: 4044155084160

Merk: Sennheiser

Lees meerAccessoires

Tijdelijk in prijs verlaagd
Basisinstallatie Headset

Basisinstallatie Headset

Voor één headset


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 15,73 incl. btw
€ 13,00 excl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie