Plantronics Savi 8240-M Convertible Headset

Geschikt voor bureautelefoon, PC en mobiel - Microsoft Teams certified


239,00 excl. btw

289,19 incl. btw

289.19 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Plantronics Savi 8240-M Convertible Headset

Met de Plantronics Savi 8240-M convertible headset schakelt u moeiteloos tussen pc, smartphone en vaste telefoon. De draadloze headset is gecertificeerd voor Microsoft Teams en kent een gesprekstijd van circa 7 uur. Met ongeveer 55 meter DECT-bereik heeft u voldoende bewegingsvrijheid.

Lees meer

Eigenschappen Plantronics Savi 8240-M


Draadloze DECT headset
Convertible: 3 verschillende draagstijlen
Gecertificeerd voor Microsoft Teams
Vaste telefoon, pc en smartphone
Circa 55m draadloos DECT-bereik (180m bij vrij zicht)
Ongeveer 7 uur gesprekstijd
SoundGuard gehoorbescherming
Call control en volume aanpassen op de headset
Gesprekken aannemen, beëindigen en muten

Eén headset voor al uw apparaten


Met de Plantronics Savi 8240-M heeft u slechts één headset nodig om te communiceren via uw pc, smartphone en tablet. Met slechts één druk op de knop schakelt u moeiteloos tussen de verschillende apparaten. En dankzij het draadloze DECT bereik van 55 meter kunt u zich vrij door kantoor bewegen om bijvoorbeeld iets aan een collega te vragen of naar de printer te lopen. Deze uitvoering van de Plantronics Savi 8240-M is gecertificeerd voor Microsoft Teams.

Verschillende draagstijlen


Bijzonder aan de Plantronics Savi 8240-M Convertible is dat u deze op drie verschillende manieren kunt dragen. De headset wordt standaard geleverd met een hoofdband, nekband en oorhaak zodat u zelf uw gewenste draagstijl kunt kiezen.

Uitstekende geluidskwaliteit


Of u nu telefoneert of tussendoor muziek luistert; het geluid van de Plantronics Savi 8240-M is altijd van topkwaliteit. De SoundGuard technologie beschermt uw gehoor bovendien tegen geluidsniveaus boven 118dBA. Ook bent u perfect verstaanbaar voor uw gesprekspartner; de microfoon met ruisonderdrukking filtert namelijk achtergrondgeluiden zodat u zelfs in rumoerige omgevingen op uw best klinkt.

7 uur gesprekstijd


Wanneer u de Plantronics Savi 8240-M niet gebruikt plaatst u deze op het bijbehorende laadstation, waarmee de accu automatisch wordt opgeladen. Hierdoor is de headset altijd klaar voor gebruik. In ongeveer 3 uur is de accu volledig opgeladen en biedt de 8240-M een gesprekstijd van 7 uur. Genoeg batterijduur dus voor een gehele werkdag, zodat tussentijds opladen niet noodzakelijk is.

Beheer via Plantronics Hub


U beheert uw headset eenvoudig via de Plantronics Hub voor mobiele apparaten (iPhone en Android) en Plantronics Hub voor desktops. Houd de resterende gesprekstijd in de gaten en selecteer uw taalvoorkeur, functie-instellingen, en waarschuwingen voor oproepen en muten. Houd uw apparaat up-to-date met over-the-air firmware-updates van Plantronics Hub.

Inhoud verpakking


  • Plantronics Savi 8240-M

  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Paul Hauer
Tel: 030 669 1223
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 211819-02

Merk: Plantronics

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie