Poly Savi 8240-M

USB headset, geschikt voor Microsoft Teams


179,00 excl. btw

216,59 incl. btw

Bel voor levertijd

Poly Savi 8240-M

De Poly Savi 8240-M is een draadloze USB DECT headset met een heldere audiokwaliteit en een bereik van 55 meter (180 meter bij vrij zicht). Bel comfortabel via Microsoft Teams of een ander UC platform en kies zelf uw gewenste draagstijl: over het hoofd, om het oor en in de nek.

Lees meer

Eigenschappen Poly Savi 8240-M

Draadloze DECT headset voor pc
Convertible: 3 verschillende draagstijlen
Geschikt voor UC-software zoals Skype en Zoom
Gecertificeerd voor Microsoft Teams
Circa 55m draadloos DECT-bereik (180m bij vrij zicht)
Ongeveer 7 uur gesprekstijd
SoundGuard gehoorbescherming
Call control en volume aanpassen op de headset
Gesprekken aannemen, beëindigen en muten

Draadloze Microsoft Teams headset voor pc

De Poly Savi 8240-M is een compacte draadloze headset voor pc. Kies uw gewenste Unified Communications platform, zoals Skype, Zoom of Webex en gebruik deze headset om te communiceren in heldere audiokwaliteit. Dit model is tevens gecertificeerd voor Microsoft Teams, zodat u de headset direct via dit platform kunt gebruiken, zonder aanvullende drivers te hoeven installeren. Het draadloze DECT bereik van 55 meter zorgt ervoor dat u zich vrij door kantoor bewegen om bijvoorbeeld iets aan een collega te vragen of naar de printer te lopen.

Verschillende draagstijlen

Bijzonder aan de Poly Savi 8240-M is dat deze op drie verschillende manieren kan worden gedragen. De headset wordt standaard geleverd met een hoofdband, nekband en oorhaak zodat u zelf uw gewenste draagstijl kunt kiezen.

Uitstekende geluidskwaliteit

Of u nu telefoneert of tussendoor muziek luistert; het geluid van de Poly Savi 8240-M is altijd van topkwaliteit. De SoundGuard technologie beschermt uw gehoor bovendien tegen geluidsniveaus boven 118dBA. Ook bent u perfect verstaanbaar voor uw gesprekspartner; de microfoon met ruisonderdrukking filtert namelijk achtergrondgeluiden zodat u zelfs in rumoerige omgevingen op uw best klinkt.

7 uur gesprekstijd

Wanneer u de Poly Savi 8240-M niet gebruikt plaatst u deze op het bijbehorende basisstation, waarmee de accu automatisch wordt opgeladen. Hierdoor is de headset altijd klaar voor gebruik. In ongeveer 3 uur is de accu volledig opgeladen en biedt de 8240-M een gesprekstijd van 7 uur. Genoeg batterijduur dus voor een gehele werkdag, zodat tussentijds opladen niet noodzakelijk is.

Beheer via Poly Hub

U beheert uw headset eenvoudig via de Poly Hub voor mobiele apparaten (iPhone en Android) en Poly Hub voor desktops. Houd de resterende gesprekstijd in de gaten en selecteer uw taalvoorkeur, functie-instellingen, en waarschuwingen voor oproepen en muten. Houd uw apparaat up-to-date met over-the-air firmware-updates van Poly Hub.

Inhoud verpakking

  • Poly Savi 8240-M
  • Basisstation
  • USB DECT adapter
  • Hoofdband
  • Nekband
  • Oorhaak
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Django van Hese
Tel: 030 669 1223
Chat Direct
reseller plantronics
Poly Gold Partner
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 211201-02

Merk: Poly

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie