Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Headset Installatie op Locatie

Headset Installatie op Locatie

Wanneer je meerdere headsets bij ons hebt aangeschaft, kun je deze ook op locatie door ons laten installeren. Zo weet je zeker dat jouw headsets werken en heb je er geen omkijken meer naar. Onze gespecialiseerde installateurs voorzien de headsets van de laatste software, koppelen de headsets en/of het basisstation aan de gewenste apparatuur, zorgen dat de instellingen juist geconfigureerd zijn en werken de kabels weg.

Wat wij doen

  • Fysieke installatie van jouw headset op locatie, inclusief wegwerken van kabels en aansluiten op telefoons, handsets, pc's e.d.
  • Software installatie op basisstations.
  • Headset instellingen configureren, eventueel updates uitvoeren en controleren op storingen.
  • Indien nodig EHS adapters aansluiten en Call control testen.

Aanvullend is mogelijk

  • Korte instructie voor de gebruiker.
  • Support achteraf via ticketsysteem.

Gebruik maken van deze installatieservice?

Wil je gebruik maken van de Headset Installatie op Locatie? Neem dan contact op voor een offerte op maat en het maken van een afspraak. Wij nemen de installatie graag uit handen!

Meer informatie

Wil je meer weten over de installatie van headsets op locatie? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zodat zij jouw vragen kunnen beantwoorden. Bel naar 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl Wij helpen je graag met het vinden van een passende oplossing.