Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop

Kennisblog

Diensten

Headset Startklaar Service

Headset Startklaar Service

Bij het aanschaffen van een headset, is het mogelijk om deze startklaar naar je op te sturen. Wij zorgen ervoor dat de functionaliteit van de headset getest is en dat deze bij aankomst voorzien is van de nieuwste software.

Proefplaatsing Headsets

Proefplaatsing Headsets

Om er zeker van te zijn dat je de juiste headset aanschaft, mag je deze bij Headsetwinkel.nl vrijblijvend uitproberen. Ervaar zelf het verschil wat kwaliteit en comfort kunnen maken voor je dagelijkse werkzaamheden.
 

Headset Installatie op Locatie

Headset Installatie op Locatie

Bij aanschaf van meerdere headsets kun je deze op locatie door ons laten installeren. Wij configureren de headset, stellen je device in en werken de kabels netjes weg. Zo kunnen jij en je collega's direct aan de slag.


Headset informatie

Headset kopen

Headset kopen

Wilt u een headset kopen, dan is het raadzaam om u eerst te verdiepen in alle mogelijkheden. Dit zijn er namelijk nogal wat. Met een goed beeld van alle opties voorkomt u teleurstellingen en kiest u de headset die het beste bij u past. Headset aanschaffen? Wij adviseren u graag, zodat u de juiste keuze kunt maken. Voor elke wens hebben wij een oplossing.

Verschillen tussen DECT en Bluetooth headsets

Verschillen tussen DECT en Bluetooth headsets

Afhankelijk van het soort gebruik bieden draadloze headsets voordelen ten opzichte van bekabelde headsets. Met een draadloze headset bent u bijvoorbeeld niet gebonden aan een vaste werkplek en kunt u vrij rondlopen tijdens het telefoneren. Maar kiest u voor een draadloze DECT headset of is een draadloze Bluetooth headset in uw situatie een meer geschikte oplossing? Lees op deze pagina meer over de verschillen tussen DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) en Bluetooth headsets en maak uw keuze of vraag ons om advies.

Headset firmware updaten is belangrijk

Headset firmware updaten is belangrijk

Niets is zo vervelend als een draadloze headset die niet goed meer functioneert. De klachten lopen uiteen: uw headset maakt geen goede verbinding meer met het basisstation, de Bluetooth functionaliteit werkt niet meer of de kwaliteit van het geluid laat iets te wensen over. Een headset heeft misschien niet het eeuwige leven, maar er hoeft geen sprake te zijn van een defecte headset als u één van bovenstaande klachten ervaart. Het is namelijk mogelijk dat de firmware van uw headset alleen een update nodig heeft.

Welk oorkussen past bij mijn headset?

Welk oorkussen past bij mijn headset?

Wilt u de oorkussens van uw headset vervangen of vindt u het prettig om één of meerdere oorkussens als reserve achter de hand te hebben? Op deze pagina vindt u direct welk oorkussen bij uw headset past. Dus of u nu een (EPOS) Sennheiser, Jabra of Plantronics headset heeft; voor vrijwel elke headset bieden wij een passend oorkussen. Mocht er bij uw headset geen oorkussen vermeld worden, dan is deze niet beschikbaar of (nog) niet opgenomen in ons assortiment.

Welke accu past bij mijn headset?

Welke accu past bij mijn headset?

Wilt u de de accu van uw headset vervangen of wilt u graag een reservebatterij voor uw headset? Op deze pagina vindt u direct welke accu geschikt is voor uw headset. Dus of u nu een (EPOS) Sennheiser, Jabra of Plantronics headset heeft; voor diverse modellen bieden wij een passende vervangingsbatterij. Mocht de accu voor uw headset niet op deze pagina vermeld worden, dan is deze niet beschikbaar of (nog) niet opgenomen in ons assortimen

Welke USB dongle past bij mijn headset?

Welke USB dongle past bij mijn headset?

Wilt u een tweede USB dongle voor u headset of vindt u het prettig om een exemplaar achter de hand te hebben? Op deze pagina vindt u welke USB-A of USB-C dongle bij uw headset past. Dus of u nu een (EPOS) Sennheiser, Jabra of Poly (Plantronics) headset heeft; voor vrijwel elke headset die met dongle wordt geleverd bieden wij geschikte reserve dongle aan. Mocht er voor uw headset nog geen USB dongle vermeld worden, dan is deze niet beschikbaar of (nog) niet opgenomen in ons assortiment. Uiteraard kunt u hierover contact met ons opnemen.


Headset toepassingen

Headsets voor Microsoft Teams

Headsets voor Microsoft Teams

Microsoft Teams is een van de populairste online samenwerkingsplatforms van dit moment. Met de opvolger van Skype for Business kunnen mensen eenvoudig op afstand communiceren, bestanden uitwisselen en conference calls voeren. Om probleemloos te kunnen bellen via Microsoft Teams zijn er speciale Teams headsets beschikbaar. Deze gecertificeerde headsets hoeft u alleen maar aan te sluiten waarna ze zijn klaar voor gebruik.

Alles over Active Noise Cancelling (ANC) headsets

Alles over Active Noise Cancelling (ANC) headsets

Headsets met active noise cancelling (ANC) zijn populairder dan ooit. Niet zo gek nu we vaak in een open kantooromgeving of thuis aan het werk zijn, waar het niet altijd even stil is. Met een ANC headset kunnen storende omgevingsgeluiden eenvoudig worden geëlimineerd voor een optimale concentratie. Zo kunt u alleen nog horen wat ertoe doet, zoals uw telefonische gesprekspartner of de muziek waar u naar luistert.

In het assortiment van Headsetwinkel vindt u diverse Active Noise Cancelling headsets van de merken Jabra, EPOS Sennheiser en Poly (Plantronics).

Office headset

Office headset

Het gebruik van kantoor headsets is de laatste jaren sterk toegenomen. Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van een office headset. Maar wat zijn deze voordelen en hoe kiest u de ideale office headset?

EPOS Sennheiser draadloze headsets: DECT versus Bluetooth

EPOS Sennheiser draadloze headsets: DECT versus Bluetooth

Draadloze headsets geven gebruikers de vrijheid om te bewegen tijdens het bellen, terwijl men de ander perfect verstaat en zelf ook wordt gehoord. U bent dus niet gebonden aan kabels en een vaste werkplek. EPOS Sennheiser levert verschillende draadloze headset, maar welke is voor u de beste oplossing? Kiest u voor Bluetooth of biedt DECT in uw situatie meer voordelen? We leggen u uit wat de voordelen van beide technologieën zijn en geven een aantal bijpassende headsets. Voor advies op maat kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Blokkeer omgevingsgeluid met EPOS ANC headsets

Blokkeer omgevingsgeluid met EPOS ANC headsets

Open werkomgevingen stimuleren de samenwerking binnen teams en tussen verschillende afdelingen. Collega's zijn immers veel sneller en gemakkelijker te benaderen, ook als zij aan de andere kant van de ruimte zitten. Maar een open ruimte kan ook nadelen met zich meebrengen zoals meer omgevingsgeluid. Veel rumoer komt de concentratie helaas niet ten goede. EPOS headsets zijn daarom uitgerust met diverse Active Noise Cancellation technologieën, zodat u zich ook perfect kunt focussen op taken die om meer concentratie en zelfstandigheid vragen.

Jabra Evolve2 headsets verbeteren productiviteit

Jabra Evolve2 headsets verbeteren productiviteit

De productiviteit van werknemers verbeteren? Met de Jabra Evolve2 headsets is dit mogelijk! De headsets uit de Evolve2 serie zorgen voor verbetering van de concentratie en samenwerking en verhogen de flexibiliteit van uw kenniswerkers. Men kan de headsets namelijk in meerdere werkomgevingen gebruiken en vanuit daar met collega’s communiceren. Zelfs in een rumoerig open kantoor of op locatie bij een klant is geconcentreerd werken gemakkelijk. Om aan alle wensen te voldoen bestaat de Jabra Evolve2 serie uit diverse modellen headsets, al dan niet met ANC en een Microsoft Teams certificering.


Headset branches

Headsets voor zakelijke dienstverlening

Headsets voor zakelijke dienstverlening

In het bedrijfsleven krijgt u voortdurend te maken met bellende klanten. Om zo comfortabel en efficiënt mogelijk te kunnen werken, is het gebruik van een headset aan te bevelen. Wanneer werknemers de handen vrij hebben, kunnen ze de bellende klant veel sneller helpen en het juiste antwoord of de juiste oplossing bieden. Dit is eenvoudig te realiseren met headsets voor de zakelijke dienstverlening.

Zakelijk bestellen

Zakelijk bestellen

Bij Headsetwinkel kunt u headsets bestellen met een zakelijk account. Dit biedt een aantal interessante voordelen voor uw bedrijf.

Wat is een goede callcenter headset?

Wat is een goede callcenter headset?

Een goede callcenter headset vinden is essentieel voor succes. Het beïnvloedt niet alleen comfort en productiviteit, maar ook de kwaliteit van je service en klanttevredenheid. In dit kennisblog geven we een paar tips om de juiste callcenter headset te kiezen.