Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoHeadsetwinkelRoutershopWifishop

Kennisblog

Diensten

Headset Startklaar Service

Headset Startklaar Service

Bij het aanschaffen van een headset, is het mogelijk om deze startklaar naar je op te sturen. Wij zorgen ervoor dat de functionaliteit van de headset getest is en dat deze bij aankomst voorzien is van de nieuwste software.

Proefplaatsing Headsets

Proefplaatsing Headsets

Om er zeker van te zijn dat je de juiste headset aanschaft, mag je deze bij Headsetwinkel.nl vrijblijvend uitproberen. Ervaar zelf het verschil wat kwaliteit en comfort kunnen maken voor je dagelijkse werkzaamheden.
 

Headset Installatie op Locatie

Headset Installatie op Locatie

Bij aanschaf van meerdere headsets kun je deze op locatie door ons laten installeren. Wij configureren de headset, stellen je device in en werken de kabels netjes weg. Zo kunnen jij en je collega's direct aan de slag.


Headset informatie

Verschillen tussen DECT en Bluetooth headsets

Verschillen tussen DECT en Bluetooth headsets

Afhankelijk van het soort gebruik bieden draadloze headsets voordelen ten opzichte van bekabelde headsets. Met een draadloze headset ben je bijvoorbeeld niet gebonden aan een vaste werkplek en kun je vrij rondlopen tijdens het telefoneren. Maar kies je voor een draadloze DECT headset of is een draadloze Bluetooth headset in jouw situatie een meer geschikte oplossing? Lees op deze pagina meer over de verschillen tussen DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) en Bluetooth headsets en maak jouw keuze of vraag ons om advies.

Welk oorkussen past bij mijn headset?

Welk oorkussen past bij mijn headset?

Wilt u de oorkussens van uw headset vervangen of vindt u het prettig om één of meerdere oorkussens als reserve achter de hand te hebben? Op deze pagina vindt u direct welk oorkussen bij uw headset past. Dus of u nu een (EPOS) Sennheiser, Jabra of Plantronics headset heeft; voor vrijwel elke headset bieden wij een passend oorkussen. Mocht er bij uw headset geen oorkussen vermeld worden, dan is deze niet beschikbaar of (nog) niet opgenomen in ons assortiment.

Test nu gratis een Jabra Evolve2 65 Flex Stereo Bluetooth headset

Test nu gratis een Jabra Evolve2 65 Flex Stereo Bluetooth headset

Test nu gratis 14 dagen lang de dubbeloors Jabra Evolve2 65 Flex USB-A UC Bluetooth headset! Met deze draadloze stereo headset concentreer jij je overal moeiteloos op al jouw werkzaamheden.


Headset toepassingen

Alles over Active Noise Cancelling (ANC) headsets

Alles over Active Noise Cancelling (ANC) headsets

Headsets met active noise cancelling (ANC) zijn populairder dan ooit. Niet zo gek nu we vaak in een open kantooromgeving of thuis aan het werk zijn, waar het niet altijd even stil is. Met een ANC headset kunnen storende omgevingsgeluiden eenvoudig worden geëlimineerd voor een optimale concentratie. Zo kunt u alleen nog horen wat ertoe doet, zoals uw telefonische gesprekspartner of de muziek waar u naar luistert.

In het assortiment van Headsetwinkel vindt u diverse Active Noise Cancelling headsets van de merken Jabra, EPOS Sennheiser en Poly (Plantronics).

EPOS Sennheiser draadloze headsets: DECT versus Bluetooth

EPOS Sennheiser draadloze headsets: DECT versus Bluetooth

Draadloze headsets geven gebruikers de vrijheid om te bewegen tijdens het bellen, terwijl men de ander perfect verstaat en zelf ook wordt gehoord. U bent dus niet gebonden aan kabels en een vaste werkplek. EPOS Sennheiser levert verschillende draadloze headset, maar welke is voor u de beste oplossing? Kiest u voor Bluetooth of biedt DECT in uw situatie meer voordelen? We leggen u uit wat de voordelen van beide technologieën zijn en geven een aantal bijpassende headsets. Voor advies op maat kunt u uiteraard contact met ons opnemen.


Headset branches

Wat is een goede callcenter headset?

Wat is een goede callcenter headset?

Een goede callcenter headset vinden is essentieel voor succes. Het beïnvloedt niet alleen comfort en productiviteit, maar ook de kwaliteit van je service en klanttevredenheid. In dit kennisblog geven we een paar tips om de juiste callcenter headset te kiezen.