Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

3M Peltor LiteCom Plus PMR446
Product Image 0
3M Peltor LiteCom Plus PMR446
met hoofdband
De Peltor LiteCom Plus is een professionele gehoorbeschermer met een ingebouwde portofoon. Deze headset beschermt uw gehoor in rumoerige omgevingen, terwijl u tegelijkertijd kunt communiceren met collega's. Deze Plus headset heeft een geluidscontrole functie die schadelijke geluidsniveaus dempt.

729,00 excl. btw
882,09 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


3M Peltor LiteCom Plus PMR446

Eigenschappen Peltor LiteCom Plus

Professionele gehoorbescherming
Ingebouwde handsfree portofoon
Voorzien van een hoofdband
8 kanalen op 446 MHz (121 subkanalen)
Bereik: maximaal 1km
Past zich aan aan het omgevingsgeluid
Schakelt over op slaapstand na 2 uur non-activiteit
Uitstekende geluidskwaliteit, noise cancelling microfoon
Push-to-talk functie

Effectieve gehoorbeschermer

In lawaaiige werkomgevingen is het belangrijk dat u uw gehoor goed beschermt. De Peltor LiteCom Plus headset is een robuuste en betrouwbare gehoorbeschermer met ingebouwde handsfree portofoon. U hoeft de headset dan niet af te doen wanneer u met uw collega's wilt communiceren. Ook de instellingen kunnen gedaan worden zonder dat u de headset hoeft af te doen. U kunt de Peltor LiteCom Plus met uw stem bedienen (VOX) via het gesproken menu. Tevens is er een push-to-talk functie waarmee de headset kan worden bediend.

Portofoon met 8 kanalen

Met de Peltor LiteCom Plus kunt u communiceren op maximaal 8 verschillende kanalen (en 121 subkanalen) op de PMR 446MHz frequentie. Het draadloze bereik is maximaal 1km. Met de kanaalkeuzeknop kunt u snel schakelen tussen verschillende kanalen en communiceren meerdere collega's. Dankzij de geïntegreerde noise cancelling microfoon die achtergrondgeluiden wegfiltert, bent u altijd goed verstaanbaar.

Actieve geluidscontrole

In tegenstelling tot de LiteCom standaard beschikt de LiteCom Plus over een actieve geluidscontrole functie die schadelijke geluidsniveaus dempt. Tegelijkertijd worden achtergrondgeluiden als alarmsignalen en machines versterkt, zodat u niet geheel afgesloten bent van uw omgeving.

Batterijgevoed

De Peltor LiteCom Plus wordt gevoed door een oplaadbare accu en kan hier gemiddeld 20 uur op werken. Iedere keer wanneer u de headset aanzet, wordt u op de hoogte gesteld van de batterijstatus. Zo kunt u de batterijen op tijd vervangen.

Om de werktijd te verlengen kunt u gebruik maken van accupacks zoals de Peltor oplaadbare accu.

Slaapstand

Wanneer u langer dan 2 uur geen gesprekken voert via deze headset, schakelt de Peltor LiteCom Plus over op de slaapstand. Op het moment dat u de headset weer gaat gebruiken, gaat het product automatisch aan.

Uitvoeringen

Het is mogelijk om verschillende uitvoeringen aan te schaffen. Op deze manier heeft u altijd de meest functionele draagstijl voor uw werk. Naast de hoofdbanduitvoering is er een nekbanduitvoering en een helmbevestiging.

Meer informatie

Gehoorbescherming is van groot belang, maar wat komt er allemaal kijken bij een Peltor gehoorbeschermer? Lees er alles over op onze informatiepagina over Peltor gehoorbescherming.

Inhoud verpakking

  • Peltor LiteCom Plus Headset
  • Handleiding

Product Details


Artikelnummer

MT7H7A4410-EU

Merk

3M Peltor

EAN

7318640063310

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

3M Peltor LiteCom Plus PMR446

729,00 excl. btw
882,09 incl. btw