Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

EnGenius ENH500-AX (2-pack)
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Product Image 4
Product Image 5
Product Image 6
Product Image 7
EnGenius ENH500-AX (2-pack)
5GHz 11ax Point-to-Point bundel + Muurbevestiging
Met deze twee EnGenius ENH500-AX Point-to-Point AP's zet je eenvoudig een zeer krachtige en stabiele point-to-point verbinding op. Zo leg je een 'invisible wire' verbinding aan waarmee je over een lange afstand een hoge datatoevoer kunt waarmaken. Inclusief twee bevestigingsbeugels.

548,00 excl. btw
663,08 incl. btw
Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


EnGenius ENH500-AX (2-pack)

Eigenschappen EnGenius ENH500-AX

Geschikt voor point-to-point WiFi verbinding
Outdoor 5GHz, WiFi 6 access point (802.11ax)
2x2 directionele antennes (16dBi)
Beamforming voor geoptimaliseerd antennesignaal
Doorvoersnelheid tot 1200 Mbps op 5GHz
Configuratie en beheer via EnWiFi app
Flexibele Operation Modes, o.a. access point en client bridge.
2x Gigabit LAN-poorten
Stof- en weerbestendige behuizing: IP55
Gevoed via passieve PoE (12.5W) – PoE-injector inbegrepen.
Inclusief twee knikbare bevestigingsbeugels (UM90)

Point-to-point outdoor access point

De EnGenius ENH500-AX heeft verschillende operation modes zodat het access point op verschillende manieren gebruikt kan worden, bijvoorbeeld als een access points, client bridge, WDS access point of WDS station. De ENH500-AX gebruik je ook om een point-to-point op te zetten, voor een krachtige verbinding over lange afstanden. Dit EnGenius AP zendt een krachtig signaal uit op 5GHz om zo een snelheid tot 1200 Mbps te behalen. De 2x2 directionele antennes hebben een versterking van max. 16dBi en beschikken over Beamforming voor een geoptimaliseerd antennesignaal.

WiFi 6

De integratie van WiFi 6 (802.11ax) biedt een aantal voordelen. Ten eerste biedt het OFDMA, een techniek dat de beschikbare kanalen efficiënter gebruikt zodat latentie vermindert wordt. Bovendien biedt het een hogere doorvoersnelheid en MU-MIMO functionaliteiten. Met MU-MIMO kunnen meerdere gebruikers met het apparaat tegelijk communiceren. Deze handige integraties maken het netwerk een stuk efficiënter, betrouwbaarder en sneller.

Flexibele installatiemogelijkheden

Je installeert de EnGenius ENH500-AX op verschillende manieren, zoals op een oppervlakte, op een muur of om een paal. Hiervoor zijn verschillende montagekits meegeleverd. Door de voeding met passieve PoE ben je bij de installatie niet afhankelijk van een extern stopcontact. Het maximale stroomgebruik van de ENH500-AX bedraagt 12.5W. Een PoE-injector (EPA5006GR) is inbegrepen in de verpakking. Aangezien dit EnGenius access point over 2x Gigabit LAN-poorten beschikt, lus je eenvoudig een tweede netwerkapparaat door: bijvoorbeeld een IP-camera. Je sluit dit device op de tweede LAN-poort aan, waarmee je dit apparaat ook direct van een netwerkverbinding voorziet.

Bij KommaGo bieden wij een eigen professionele installatieservice aan. Onze ervaren monteurs installeren het netwerk, voorzien het van de nieuwste updates en helpen met het configureren van het netwerk. Wil je een afspraak inplannen met onze installatiedienst of heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact op via 030 669 1221, stuur een e-mail naar info@wifishop.nl.

EnWiFi app

Voor het beheer van jouw EnGenius access points is het niet noodzakelijk om een laptop of pc bekabeld aan te sluiten. Ze bevatten namelijk een extra radio waarmee je draadloos verbinding maakt met jouw smartphone of tablet. Hierdoor zijn jouw devices eenvoudig te beheren via de EnGenius EnWiFi app: het WiFi-beheerplatform van EnGenius. Via de app (Android of iOS) op jouw smartphone of tablet configureert en beheer jij jouw EnGenius WiFi-apparatuur. Je kunt jouw access points standalone beheren of bijvoorbeeld groepsconfiguraties uitvoeren.


Stof- en weerbestendige behuizing

Voor een point-to-point verbinding wordt het access point vaak hoog op gebouwen geplaatst. Hiervoor is het natuurlijk van belang dat het device goed bestendig is tegen alle weersomstandigheden. Daarom is de ENH500-AX uitgerust met een robuuste behuizing met IP55 certificering.

Inhoud verpakking

  • 2x EnGenius ENH500-AX Outdoor Access Point
  • 2x UM90 knikbare bevestigingsbeugels
  • 2x PoE Injector (EPA5006GR)
  • 2x Voedingsdapter
  • 2x Pole Mount Brackets
  • 2x Pole Mount Strap
  • 2x Wall Mount Screw Kits
  • Handleidingen

Product Details


Artikelnummer

ENH500-AX_PTP+UM90

Merk

EnGenius

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

EnGenius ENH500-AX (2-pack)

548,00 excl. btw
663,08 incl. btw