Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

EPOS IMPACT DW Office
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Product Image 4
EPOS IMPACT DW Office

Niet meer leverbaar

USB + Teams, Draadloze DECT Headset, Geschikt voor Microsoft Teams
De EPOS Sennheiser IMPACT DW Office USB ML sluit u via USB aan op de computer en werkt met Unified Communications software om via de PC te bellen. De enkeloors headset ondersteunt softphone applicaties en is gecertificeerd voor Microsoft Teams. U draagt deze headset met een hoofdband of oorhaak.

Vergelijkbaar product

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


EPOS IMPACT DW Office

Eigenschappen EPOS Sennheiser IMPACT DW Office USB ML

Te gebruiken op een computer met softphone (Unified Communications)
Gecertificeerd voor Microsoft Teams
2 draagstijlen: over uw hoofd of om het oor
Conference en meeluister mogelijkheid tot 4 headsets
Ingebouwde gehoorbescherming via ActiveGard
12 uur gesprekstijd op een volle accu
Tot wel 180 meter bereik bij vrij zicht

Headset voor pc met softphone

De EPOS Sennheiser IMPACT DW Office USB ML is eenvoudig via USB aan te sluiten op uw pc en werkt met diverse Unified Communication applicaties. Bovendien is dit model gecertificeerd voor Microsoft Teams, waarover u meer leest op onze informatiepagina. De speciale noise cancelling microfoons zorgen ervoor dat de headset in rumoerige omgevingen gebruikt kan worden zonder dat uw gesprekspartner vervelende geluiden op de achtergrond hoort. Met de Sennheiser DW Office USB ML headset heeft u draadloos bereik van maximaal 180 meter, zodat u bijvoorbeeld naar een collega kan lopen voor overleg.


Conference en meeluister mogelijkheid

Uniek aan de Sennheiser DW Office USB ML is de mogelijkheid om op 1 basisstation tot wel 4 headsets aan te melden. Zo kunt u met 4 mensen tegelijk een gesprek voeren, zelfs wanneer er geen buitenlijn actief is. Naast de conference mogelijkheid kunt u deze functie ook prima gebruiken als meeluisteroplossing om bijvoorbeeld een collega in te werken. Zo kan iemand meeluisteren met het gesprek terwijl de headset op mute staat.

Twee draagstijlen: hoofdband en oorhaak

De EPOS Sennheiser IMPACT DW Office USB ML kan over het hoofd worden gedragen met de hoofdband, maar u kunt de headset ook losklikken van de hoofdband en de oorhaak bevestigen. Zo kunt u de Sennheiser DW Office USB ML om het oor dragen. De hoofdband is verstelbaar en voor de oorhaak worden verschillende maten oordopjes meegeleverd zodat de headset bij iedereen prettig zit. Dankzij het lage gewicht van slechts 22 gram kunt u de IMPACT DW Office USB ML de gehele dag comfortabel dragen.

Noise cancelling en uitmuntend geluid

EPOS Sennheiser staat bekend om hun geweldige microfoon- en speakertechniek. De hoge kwaliteit vindt u uiteraard ook terug in de EPOS Sennheiser IMPACT DW Office USB ML. De noise cancelling microfoons die ongewenste geluiden wegfilteren, gecombineerd met een geweldige audiokwaliteit, zorgen voor een prettige ervaring wanneer u belt met een EPOS Sennheiser headset.


Ingebouwde, oplaadbare accu

In de Sennheiser DW Office USB ML zit een accu welke automatisch oplaadt wanneer u de headset in het basisstation plaatst. Bij een volle accu heeft u een spreektijd tot wel 12 uur en binnen 20 minuten laadt de accu al voor 50% op. Dankzij deze speciale oplaadtechniek en stevige accu is de Sennheiser DW Office USB ML uitermate geschikt voor gebruikers die veel bellen op een dag. Ideaal voor dus voor medewerkers op de salesvloer of voor receptionistes.

Gehoorbeschermingstechnologie

Sennheiser heeft een speciale techniek ontwikkeld genaamd ActiveGard. Deze techniek zit in de DW Office USB ML om uw gehoor te beschermen. Wanneer een geluid boven een te hoge waarde binnenkomt, zorgt ActiveGard ervoor dat het geluid wordt afgezwakt. Iedereen belt wel eens per ongeluk een fax of krijgt door een storing een harde of hoge toon te horen tijdens een telefoontje. Deze hoge en harde tonen kunnen uw gehoor beschadigen. ActiveGard vangt dit op en brengt deze tonen naar een normaal niveau zodat u de tonen wel hoort, maar uw gehoor niet wordt beschadigd. Deze techniek is uniek voor Sennheiser headsets.

Zeer goed bereik

De draadloze techniek in de Sennheiser DW Office USB ML maakt gebruik van DECT technologie. Hierdoor heeft de headset een bereik van 55 meter of zelfs 180 meter bij vrij zicht. Daarnaast zorgt DECT techniek voor een hogere bandbreedte dan bijvoorbeeld Bluetooth waardoor uw stem natuurlijker overkomt.

Inhoud verpakking

  • EPOS Sennheiser IMPACT DW Office USB ML
  • Basisstation
  • Voedingsadapter
  • USB-kabel
  • Afneembare hoofdband
  • Oorhaak-adapter met oorhaak en oordopje maat S
  • Extra oordopjes maat M en L
  • Handleiding

Product Details


Enkel- of dubbeloors

Convertible

Draagwijze

On-ear

Draadloze technologie

DECT

USB aansluiting

USB-A

Active Noise Cancellation

Nee

Artikelnummer

1000541

Noise cancelling microfoon

Normaal

Laadstation

Ja

Type oorkussens

(Kunst)leder

Geschikt voor

PC

kleur

Zwart

accuduur

Langer dan 10 uur

Verwisselbare accu

Ja

Indicatie bereik

Meer dan 100 meter

Bluetooth ondersteuning

No

Microsoft Teams

Ja

EAN

5714708003427

Merk

EPOS

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!