Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

EPOS Sennheiser IMPACT SC 60 Duo Trainingsset
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Product Image 4
Product Image 5
Product Image 6
EPOS Sennheiser IMPACT SC 60 Duo Trainingsset
Meeluisterset voor bureautelefoon
Twee EPOS Sennheiser IMPACT SC 60 headsets met ultra noise cancelling en een ATC 02 trainingskabel vormen samen deze professionele trainingsset. Hiermee werkt u nieuwe medewerkers in en leert u huidige medewerkers extra telefonische vaardigheden. Luister mee met gesprekken en geef feedback.

319,94 excl. btw
387,13 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews


EPOS Sennheiser IMPACT SC 60 Duo Trainingsset

Eigenschappen EPOS Sennheiser IMPACT SC 60 Duo Trainingsset

Professionele duo headsets met ultra noise cancelling microfoon
Lederen oorkussens en verstelbare hoofdband bieden optimaal comfort
Hoge kwaliteit speakers voor perfect geluid
Active Gard gehoorbeschermingstechnologie
Inclusief Sennheiser ATC 02 trainingskabel
2x EasyDisconnect- naar EasyDisconnect-aansluiting
Exclusief aansluitkabel naar de vaste telefoon

Professionele headsets met trainingskabel

De EPOS Sennheiser IMPACT SC 60 zijn uitstekende, lichtgewicht headsets met een luxe uitstraling. De duo headsets leveren perfecte audiokwaliteit, zodat u moeiteloos communiceert met uw gesprekspartner. De lederen oorkussens zijn zeer zacht waardoor de headset comfortabel zit en het geen probleem is om de headsets de gehele dag te dragen. Daarnaast is de hoofdband verstelbaar en kunt u hem naar wens aanpassen. Door de headsets aan te sluiten op de Sennheiser ATC 02 trainingskabel luistert u mee met gesprekken en kunt u gerichte feedback geven.

Kwalitatief geluid

De EPOS Sennheiser IMPACT SC 60 zijn voorzien van neodymium speakers van hoge kwaliteit, die zorgen voor een kraakhelder geluid. Zo verstaat u duidelijk wat uw gesprekspartner of medewerker zegt. De speakers met oorkussens zijn 90 graden draaibaar, zodat de headsets een goede pasvorm hebben en makkelijk op te bergen zijn.

Ultra noise cancelling microfoon

De microfoon van de EPOS Sennheiser IMPACT SC 60 is voorzien van ultra noise cancelling technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat omgevingsgeluid grotendeels wordt gefilterd. Het voordeel hiervan is dat uw gesprekspartner u goed verstaat en geen last heeft van ruis, wat de kans op miscommunicatie nihil maakt.

ActiveGard gehoorbescherming

De EPOS Sennheiser IMPACT SC 60 duo headsets beschikken over ActiveGard gehoorbescherming. Deze unieke Sennheiser technologie reduceert harde en hoge tonen om het gehoor van de gebruiker te ontzien. Zo kunt u gerust de hele dag telefoneren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eventuele gehoorbeschadiging.

Trainingskabel met EasyDisconnect aansluiting

De EPOS Sennheiser ATC 02 trainingskabel heeft twee EasyDisconnect aansluiting waaraan de headsets worden bevestigd. Aan de derde EasyDisconnect aansluiting bevestigt u een aansluitkabel, zodat de headsets met een vaste telefoon zijn verbonden. Wanneer de headsets zijn aangesloten kunnen zowel de trainer als de te trainen medewerker praten en meeluisteren met het gesprek. Eventueel kan de trainer gemutet worden.

Aansluiten aan vaste telefoon

Omdat het type headsetaansluiting per telefoontype en merk kan verschillen, wordt er standaard geen aansluitkabel bij een bekabelde headset geleverd. Headsetwinkel adviseert graag welke aansluitkabel u nodig heeft voor uw type telefoon. U kunt contact opnemen met onze headsetspecialisten op telefoonnummer 030 669 1223 of via e-mail op info@headsetwinkel.nl.

Inhoud verpakking

  • 2x EPOS Sennheiser IMPACT SC 60
  • EPOS Sennheiser ATC 02 Trainingskabel
  • Handleiding

Product Details


Artikelnummer

1000555+1000555+ATC 02

Merk

EPOS

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

EPOS Sennheiser IMPACT SC 60 Duo Trainingsset

319,94 excl. btw
387,13 incl. btw