Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Shokz OpenComm 2 UC + USB-A Dongle
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Product Image 4
Product Image 5
Shokz OpenComm 2 UC + USB-A Dongle
Bone conducting, bluetooth headset
Via je headset luisteren en communiceren, maar ook je omgeving goed blijven verstaan? Met de Opencomm 2 van Shokz is dit mogelijk. Deze headset met open-ear bone conduction neem je het geluid niet via jouw trommelvliezen waar. Ideaal voor multitasking, onderweg of op je werkplek.

211,72 excl. btw
256,18 incl. btw
Bel voor levertijd
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


Shokz OpenComm 2 UC + USB-A Dongle

Eigenschappen Shokz OpenComm 2 UC USB-A

Draadloze open-ear Bluetooth Headset
Bone Conduction technologie
Geschikt voor pc, laptop en smartphone
Draadloos bereik: 10 meter
Noise Cancelling microfoon
16 uur spreektijd, standby tot 14 dagen
Stof- en spatwaterdicht: IP55 gecertificeerd
Quick charge: binnen 1 uur opgeladen
Inclusief USB-A dongle

Multitasken met headset

Met de Opencomm 2 van Shokz houdt je jouw oren vrijwel volledig vrij. Deze headset bedekt in tegenstelling tot standaard in-ear headsets niet jouw oren. Hierdoor gebruik je de Opencomm 2 eenvoudig de gehele werkdag en ben je verzekerd van urenlang comfort. Bovendien ben je veel bewuster van je omgeving: je reageert eenvoudig op je collega’s of andere mensen om je heen. De headset verbindt draadloos met de meegeleverde USB-A dongle, zodat je eenvoudig kunt verbinden met jouw PC of laptop.

Bone Conduction technologie

Met deze bone conduction (botgeleiding) koptelefoon wordt geluid overgebracht door subtiele vibraties in de beenderen in je hoofd en kaak. Geluiden worden dus niet via je trommelvliezen opgepakt, maar reizen door middel van geluidstrillingen via je gebeente direct naar je binnenoor. De headset vangt gemakkelijk midden- en hoogfrequente geluiden op en egaliseert deze voor de beste communicatie. Zo blijven je trommelvliezen gespaard om te multitasken gedurende de dag.

Noise cancelling microfoon

De Opencomm 2 van Shokz beschikt over een verstelbare, noise cancelling microfoon. De headset pikt automatisch stemmen op en filtert deze op een slimme manier. Zo ben jij altijd voorzien van duidelijke communicatie, zonder storende achtergrondgeluiden. Door de verstelbare microfoonarm pas jij deze eenvoudig aan tot jouw gewenste stand. Ideaal voor online vergaderingen, bellen en hybride werken. Op kantoor geniet je van verbeterde communicatie en een eenvoudigere samenwerking. Tijdens het thuiswerken blijf je verbonden met je werk en collega’s zonder te missen wat er thuis gebeurt.

Snel opgeladen

Je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw Shokz headset lang moet opladen voordat je hem weer in gebruik neemt. Ten eerste biedt de Opencomm 2 een lange gesprekstijd van wel 16 uur. Mocht de headset toch onverwachts leeg zijn, is hij binnen 1 uur weer volledig opgeladen. De maximale standby-tijd bedraagt maar liefst 14 dagen.

Stof- en spatwaterdicht

Gebruik je de Shockz Opencomm 2 graag als je bijvoorbeeld onderweg bent? Het is goed om te weten dat dit device stof- en spatwaterdicht is. Door de IP55-rating ben je verzekerd dat een ongelukje met een glas water of een korte wandeling door de regen geen problemen opleveren voor deze headset.

Inhoud verpakking

  • Shokz Opencomm 2 UC headset (USB-A)
  • USB-A Bluetooth Adapter
  • Magnetische oplaadkabel
  • Hard-shell opbergkoffertje
  • Handleiding

Product Details


Active Noise Cancellation

Nee

Artikelnummer

C110-AA-BK-EN

Bluetooth ondersteuning

No

EAN

810092675211

Merk

Shokz

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

Shokz OpenComm 2 UC + USB-A Dongle

211,72 excl. btw
256,18 incl. btw